Anikó kiborult a 9. helyezésen

Egy érdekes játékot találtak ki a szerkesztők. A lakóknak titkos szavazással fel kellett állítaniuk saját hierarchiájukat. A végeredményen sokan meglepődtek, voltak, akik örültek és akadt olyan is, aki teljesen kiborult. Az első két helyett Béci és Olivér foglalta el, ők lettek az Uralkodók.

 Semmi házimunkát nem kellett csinálniuk, és mindenkinek parancsolgattak, külön ágyban aludhattak és az étkezőasztalnál ehettek.

Az úgynevezett Középosztály szerepét a 3 és 6-os rangsor közöttiek töltötték be. Sorrendben Szandika, Alekosz, Laci és Éva tartozott ide. Őket ugráltathatták az Uralkodók, de ők is parancsolhattak a Szolgáknak. Kettesével aludhattak egy ágyban és a kanapén ehettek. A legalsó osztály a Szolgák voltak, akik mindenkinek a kérését teljesítették, takarítottak, mostak, csak a teraszon ehettek és a földön kellett aludniuk. Ide tartozott a 7 sorszámtól a 11-esig Gigi, Gombi, Anikó, Jerzy és Zsófi. Mindenkinek viselnie kellett a hierarchiában betöltött helyének megfelelő sorszámot. Anikó nagyon rosszul viselte, hogy Ő a többiek szemében csak egy 9-es. Egész nap sírt és nem tudott belenyugodni a sorrendbe. A helyzetet csak tetézte, amikor megkapták a vacsorát, amit másnap estig be kellett osztaniuk. Az Uralkodók libasültet kaptak, a Középosztály pizzát és hot-dogot kapott, a Szolgák pedig kenyeret, májkrémet, löncshúst és szódát kaptak. A vacsorára behozott ételeken kívül csak Béci és Olivér nyúlhatott a hűtőbe. Anikó ezen még jobban kiakadt.

Műveltségi verseny rendeztek a lakók. A Középosztály összeállított minden Szolgának egy tíz kérdésből álló kvízt. Elég gyatrán szerepeltek a versenyzők, alig 1-2 helyes választ adtak a kérdésekre. Az Uralkodóknak állásinterjút kellett készíteniük a többiekkel. Mindenkinek más állásra kellett jelentkeznie, Olivér és Béci döntötte el, hogy Laci kiégett rocker, Anikó sztár, Éva WC-s néni, Jerzy lesifotós, Alekosz fakír, Gigi bohóc, Gombi pedig vőfély munkára jelentkezzen. Mindenki nagyszerűen eljátszotta az adott szerepet, de végül Laci, mint munkát kereső kiégett rocker nyerte el az Uralkodók tetszését.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: