2012. május 4. 12:36.

Múlt hét óta Brad Pitt és Angelina Jolie frigyre lépésétől hangos a sajtó és a média. Ám a sztár párnak kisebb gondja is nagyobb most az esküvő előkészületeinél: ügyvédek és bíróságra járnak, másként elveszíthetik egyik örökbefogadott csemetéjüket.

A Jolie-Pitt duo egyik ismérve, hogy több, más náció szülte gyermeket fogadott örökbe két saját csöppsége mellé. Az egyik kisfiú, Pax vitenámi származású. Szülő anyja aktív kábítószer fogyasztóként tengette minden napjait. Mivel így képtelen volt gyermeke gondját viselni, az akkor három esztendős lurkó állami gondozásba került. A lelencházi szegénységből pedig az úri pompába és reflektorfénybe a sztár párhoz, akik törvényes úton adoptálták a kicsit.

Pham Thu Dung – Pax vérszerinti anyja – most azonban felbukkant, és a fiát követeli. Habár hivatalosan lemondott a gyermekről, most harcba száll szeretetéért:

“Az az álmom, hogy a fiam, akit valójában Truong Quang Sangnak hívnak, egy nap meglátogat, és mamának szólít. Szörnyű érzés, hogy csak az újságokban láthatom.” – Nyilatkozta a szülőanya a sajtónak.

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekekkel

Angelina Jolie és Brad Pitt a gyerekekkel

Mikor Pitték felkerestek egy ügyvédet, azt a visszajelzést kapták, hogy habár a nő arra hivatkozik, hogy nem volt beszámítható állapotban, mikor öt éve aláírta a fiáról való lemondó nyilatkozatot, csekély esélye van, hogy visszakapja őt.

Még csak néhány napja robbant ki a botrány, a média már is attól hangos, hogy csak egy szívtelen nőszemély képes rá, hogy eltiltson egy gyereket az anyjától. Jolie nem foglalkozik a rossz szájízű megjegyzésekkel, sokkal inkjább azon aggodalmaskodik, hogy vajon milyen hatással lenne a kis Paxra, ha eltiltaná vér szerinti anyjától, és milyennel, ha engedné, hogy találkozzanak. Fél, hogy a kisfiú összezavarodik, ha szülőanyja körbezsongja. Ahogy attól is tart, hogy az eltiltás esetén később, mikor Pax idősebb lesz, számon kéri tőle, hogy miért nem láthatta anyját, mikor az kíváncsi volt rá.

És az sem utolsó szempont, hogy a sztár pár igyekezett minél több lehetőséget megragadni, hogy örökbe fogadott csemetéikkel megismertessék azt a kultúrát, amelyből származnak. – Még az esküvőn magán is vannak olyan momentumok, amelyek ilyen módon kerültek bele a szertartásba. Ennek fényében szintén fricska volna, ha nem találkozhatna egymással Pax és Pham.

Míg egyelőre tanácstalan a pár, hogy mi tévők is legyenek, abban egyet értenek, hogy a nász előtt tisztázni kell a helyzetet, és be kell avatni a kisfiút.

Angelina Jolie & Brad Pitt gyerekét elveszik? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Angelina Jolie – barna fürtjei nélkül ma már el sem tudjuk képzelni

Levágták Angelina Jolie melleit

2013. május 14. 15:05.
Brad Pitt

Brad Pittet megátkozták

2012. július 18. 17:12.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Beszakadt a Kislány

Miközben mendegélt az utcán egy tinédzser leányzó, egyszer csak eltűnt egy lyukban, amit mindaddig járda borított, míg a gyermek rá ...