Andy Vajna Hollywoodban veszi feleségül Palácsik Tímeát

Június helyett augusztusban, Budapest helyett Hollywoodban veszi feleségül Andy Vajna szerelmét, Palácsik Tímeát. 

A világhírű filmproducer és 38 évvel fiatalabb menyasszonya nem csak az esküvőjük időpontját, hanem a helyszínét is megváltoztatta.

Andy Vajna és Palácsik Tímea korábban úgy tervezte, hogy nyár elején, júniusban köti össze az életét, Budapesten. Mostanra azonban megváltozott a menyegző forgatókönyve, ugyanis a sztárpár nem a magyar fővárosban, hanem inkább a mesés Hollywoodban mondja ki a boldogító igent, mégpedig augusztus végén. Úgy tudni, a ceremónián csak a legszűkebb család, rokonok és közeli barátok vehetnek részt, az ifjú pár 50 fővel tervez.

A szerény vendégszám ellenére a vőlegény valószínűleg nem fog spórolni az esküvőn,  kiindulva abból, hogy Timi októberi szülinapján is pazar meglepetéssel – sztárfellépőkkel, tűzijátékkal és közel 200 vendéggel a Városligetben – rukkolt elő.

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Minden bizonnyal világhírű vendégek is hivatalosak lesznek a nagy napra, például Arnold Schwarzenegger valamint Robert De Niro is tanúja lesz a frigynek, ugyanis Vajna évtizedek óta szoros barátságot ápol a két sztárral.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: