Andy Vajna feleségül veszi Palácsik Tímeát

A 68 éves producer, Andy Vajna összeköti az életét a 30 esztendős Palácsik Tímeával. Másfél évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, az elején még mindent tagadtak. Vajna kivirult Timi mellett, és a lány is úgy tűnik, túltette magát a Damu Rolandhoz kapcsolódó múltján.

A Blikk információi szerint a producer és Tímea már az esküvőre készülnek. Nemrégiben Palácsik egy gyémántgyűrűt kapott Vajnától, de akkor tagadta, hogy a producer eljegyezte volna őt. Sokan szkeptikusak voltak kettejük kapcsolatát illetően, de úgy tűnik, Andy Vajna most komolyan gondolja, hiszen egyik korábbi kedvese kezét sem kérte meg soha.

Vajna korábban Dobó Kata és Tóth párja volt, Palácsik pedig Damu Roland kedvese. Damu egyébként Tímea bántalmazása miatt került börtönbe, büntetését azóta is tölti. Andyt fiatalossá teszi 38 évvel fiatalabb párja, Timi pedig úgy tűnik, jól érzi magát egy idősebb férfi karjaiban. Korábban nagyon megviselte a lányt a Damu Rolanddal való viszonya és a per, de Vajna közelsége jó hatással volt rá.

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Tímea szemmel láthatóan kiheverte a megpróbáltatásokat, Vajna pedig rendszeresen viszi őt Los Angelesbe, és a hírességek előtt sem szégyelli kedvesét. Tavaly Vajna egy óriási szülinapi ünnepséget csapott a lánynak a Műjégpályán, így valószínűleg az esküvőjükön sem fognak spórolni, és világraszóló lakodalmat rendeznek majd.

Még nincs pontos információ vagy időpont az esküvőt illetően. Azt sem lehet sejteni, hogy kis hazánkban vagy a tengerentúlon lesz a lagzi, a vendégek közül valakinek mindenképpen utaznia kell, ha ott akar lenni az esküvőn.

A lap megkereste Vajnát, hogy nyilatkozzon, de ő nem kívánta ezt megtenni, mindenesetre nem cáfolta az esküvő tényét.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: