András maradt, Giorgio kiesett

Az érzéki megasztár 5 döntőjének végére a nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot Kállay Saunders András és Giorgio (Djordjevic István) kapta. A verseny egyre kiélezettebb, egyre kevesebben vannak, és egyre nagyobb az izgalom, vizsgadrukk. Végül András maradhatott bent a megasztárban, ahol jövő héten már csak négyen mérettethetik meg magukat.

 Giorgio remek hangjától viszont búcsúznunk kell, legalább is, ami a megasztár döntőt illeti.

Giorgio Szexi dala

Izgatottan várjuk a következő döntőt, a folytatást. Szerinted jogosan esett ki Giorgio?

Hasonló bejegyzések..

22 hozzászólás

 1. Yoooki szerint:

  Szerintem meg andrásnak kellene kiesnie!! nem giorgionak ennyiiiiiiiii

 2. Böbebaba szerint:

  Szerintem akiket nyomnak az a Kökény és a Gombóc Reni. Érthetetlen…. A Kállay gyereknek meg a vérében van a zene.Szimpátia alapján hajrá Melinda és András, tudás alapján András.

 3. emil szerint:

  Csak az ertekelje a versenyzoket akinek van hallasa! Mindenkinek van kedvence, de ugy latszik nem a tehetseg a fontos az emberek szamara, hanem nem is tudom….
  Van aki azert kedvenc mert szerencsetlen, van aki mert sarmos vagy s*xbomba. A zenere kellene koncentralni mert a Megasztar arrol szol, es sehogy sem talalom igazsagosnak, hogy pont az essen ki aki a legtehetsegesebb(Giorgiora gondolok).

 4. Quados Geri szerint:

  Ja és még annyit hozzátennék hogy én gitáros vagyok szóval van hallásom. És Szíj Melinda néhol hami és nem jóó egyszerüen a hangja!

 5. Quados Geri szerint:

  Olyan hamis hangja van Melindának inkább ő esett volna ki nem értem nincs az emebereknek fülük. Elég csúnya lenne ha egy ilyen dankóros ember nyerné meg a Megasztárt min pl.: Melinda.
  Remélem hogy nem ő fogja megnyerni.

 6. Alamas szerint:

  Én csak azt nem értem, hogy minden szavazásnál Kökény az utolsó háromban, most konkrétan utolsó helyen van, aztán mire lezárják a szavazást, hopp, előre tört. Nálam a Sway-nél telt be a pohár, minősíthetetlen volt számomra.
  Annyira nyomják, tolják, magasztalják, pedig maradt aki volt, egy “napbarnított” vendéglátós. Annak kiváló!

 7. evelin.Qa szerint:

  nekem kokeny attila a kedvencem es csak o nyerhet,hiszen meg egyszer se hibazott a musorban es o valojaban is tud enekelni

 8. titti szerint:

  Azt még meg is érteném,ha Kökény nyerné meg, hiszen Ő valóban tehetség.
  De szerintem itt sem az a lényeg,hogy ki tud énekelni!

 9. én szerint:

  Nekem nagyon gyanús, hogy Kökény Attila egyre jobban néz ki – mármint saját magához képest, mert nekem ugyan nem az esetem. Fogyott, levették róla azokat a béna ruhákat, belőtték a haját, mire mindenki kiesik, csak ő nem, egészen sztárosan fog kinézni. Rendkívül érdekes…..ez csak úgy eszembe jutott a bundáról….

 10. Éva szerint:

  Kedves Eszenyi Enikő ! Szívből örülök a gyógyulásának.

  Melinda: kitartást,önbizalmat Tudd,hogy VALAKI VAGY.!!!!
  Nagyon sokan szeretünk. NE ADD FEL !!!!
  A zsűrínek sem könnyű , de próbáljon ” jól” dönteni.

 11. titti szerint:

  Ez a Megasztár is bunda!!!!!!!
  A 4-ben is előre el volt döntve, hogy “ismert ember fia” nyeri!

  Ebben a műsorban szó sincs tehetség kutatásról! Andrást istenítik,pedig vannak tehetséges versenyzők is az adásban!
  Milyen furcsa,hogy András apja is egy jól ismert sztár!!!!

  A sok marha meg nyomhatja a sok sms-t.

  Vagy valóban ilyen halláskárosult ez az ország?!

 12. Edit szerint:

  Nem lehet Melinda a győztes.Nem minden pillanatban szinpad-
  képes.A dalok utáni totyogása idegesitő.Nem tud mozogni a
  szinpadon.Szép a hangja.Ennyi!András,Attila,és Renáta már kész előadók.
  Már most mindent tudnak arról,ami sikeressé tehet egy
  fellépést.

 13. Erika szerint:

  Hajrá Giorgio, ne ad fel. Szeretünk.

 14. Erika szerint:

  Nagyon sajnálom Giorgiot. Szerintem sokkal Megasztárosabb mint András, aki igen igen furcsán viselkedik.
  Giorgio lélekből csinálja, felválalja a külsejét és emiatt szeretni való.
  Sok szerencsét a továbbiakba Giorgio.

 15. gigi szerint:

  Andrást sem a fiam (12 éves),sem én nem kedveljük,de ennek ellenére elismerem popsztár alkat.Nem értem az Yvett miért esett ki,borzasztó jó hangja van.

 16. gigi szerint:

  Nagyon oda voltam Melindáért,de ez a fura viselkedése teljesen
  kiábrándított.Ebbe a műsorba sem volt kötelező jelentkezni,viszont,ha már bejutott a minimum a zene iránti odaadás és a zsűri tagok véleménye tiszteletben tartása.sajnos
  a produkcióján is érezhető lett ez a viselkedési zavarodotság.
  Mindezek ellenére remélem összeszedi magát és megnyeri a versenyt.Drukkolok!Kérem Melinda ne dobja el magától ezt a vissza nem térő lehetőséget.!!!!

 17. holly szerint:

  Ja és hogy Giorgio kiesett. Most már nem nagyon lesz miért néznem a megasztárt. Kezdek a “másik” műsor felé pártolni lassan….

 18. holly szerint:

  cby-vel egyet értek.
  Szerintem Melinda hangjában (itt-ott) van valami megkapó, talán ha keményen tanulná ezt a mesterséget és nem játszana még rá is, hogy nem tanulta sosem, akkor kivételes előadó lehetne. De most még nem az. A hangszíne kellemes néha, ez egy adottság, úgy érzem tehetséget kapott, ugyanakkor jócskán fejlesztenie kellene tudását.
  De azt hiszem belőle hiányzik az az alázat a zene iránt, ami lehetővé tenné a fejlődését, ezt néhány megjegyzéséből állapítottam meg. No meg a magatartásából.

 19. cby szerint:

  Azt szeretem bennetek emberek, hogy ti azt hiszitek, csak az ért hozzá aki:

  1, eltudja énekelni
  2, aki ott ül bent

  Ezt nemértem… Egyszerűen fájdalmasan bántja a fülemet Melinda éneklése… No ne minden résznél, de aki a tegnapi adásnál nem vette észre azt eléggé elvakítják az érzelmei… Érdemes meghalgatni szinte akármelyik közös produkciot (pl tegnapi) kihallatszik belőle Melinda hamis hangja. Ezen felül még ütemet is téveszt sokszor és nemértem hogy a top 5 – top 4 környékén hogy lehet még hogy erről beszélgetünk. Mondjuk a 4.-ben látott Fekete – Király páros után már semmin nem lepődöm meg, még azon sem ha esetleg ő nyerné meg a végén. Hozzáteszem evvel számomra és még sok ember számára, teljesen hiteltelenné vállna ez a musor…

 20. kim szerint:

  Szerintem is jogtalanul itéli el Melindát. Egy 40 év körüli nő nem lehet teljesen szexi. Szerintem az eddigi legjobb produkciója volt az első előadás. (:
  Giorgio viszont jogosan esett ki. Véleményem szerint jó a hangja, de nem teljesen a megasztár színpadára való. Én Valószínűnek találom, hogy András nyeri meg. 🙂

 21. ges. szerint:

  mol….inkább olajozz! Fület….. vagy cseréld le! Nem kell szeretni Melindát, de a hangja minőségét kétségbe vonni, és még publikálni is, az minimum ostobaság.

 22. mol szerint:

  Jókora lehet Melinda háttere, mert most is Ő volt a leggyengébb. Lehet, hogy a magyarok többségének botfüle van?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: