András gazda feleségjelöltjei

Sípos András gazda választott: Szilvi, Mária és Orsolya versenghet a kegyeiért, akik már le is költöztek a férfi birtokára.

Szilvi 43 éves, elvált hölgy, aki gyermek ápolónőként dolgozik. Két gyermeke van, egy 17 éves lány és egy 8 éves fiú. Van egy piercingje, az orrában egy apró kő. A gyermekeire a legbüszkébb, és igyekszik mindenkiben megtalálni a jót. Imád barkácsolni, és saját készítésű dolgokat csinálni.

Fontos számára a zene, a legjobban a 60-as, 70-es évek magyar zenéi jönnek be neki. András gazdában a legjobban az őszintesége, humora és egyszerűsége fogta meg. Andrást jólelkű, egyenes embernek ismerte meg, állítása szerint azért illene hozzá, mert ő is hasonló mentalitású.

Szilvia - András gazda

Szilvia - András gazda (fotó: rtlklub.hu)

A másik feleségjelölt Mária. Ő 48 éves, elvált, két gyermek édesanyja. Vegyészlaboránsként dolgozik. Imádja a zenét, szeret táncolni. Piercingje, tetoválása nincs. Nagyon fél a pókoktól. Nem szereti a képmutató és buta embereket. A legszimpatikusabb Andrásban a humora, őszinte és kedves embernek ismerte meg. Úgy érzi, sok közös tulajdonság van Andrással. Nagyon fontosnak tartja, hogy egy férfi mellett nő lehessen. Egyáltalán nem tartja magát féltékeny típusnak.

Mária - András gazda

Mária - András gazda (fotó: rtlklub.hu)

A harmadik hölgy Orsolya, 40 éves, hajadon, gyermekei nincsenek. Értékesítési tanácsadóként dolgozik. Nagyon szereti Madonna dalait. Imád sportolni. Megfontolt embernek tartja magát, aki néha türelmetlen és makacs. Szerinte egy kapcsolat alapja a közös érdeklődési kör. Andrásban az tetszik neki, hogy őszinte és egyszerű. Úgy véli, sokat tanulhatnának egymástól. Álmai férfija olyan, aki teljes mértékben rábízhatja magát.

Orsolya - András gazda

Orsolya - András gazda (fotó: rtlklub.hu)

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: