2011. október 5. 18:41.

VV Veronika Nem csak a játék menete tér el a Való Világ korábbi négy évadban megszokottól: jóllehet, a hazai játék történetében ez az első széria, amelyikben ennyire kusza érzelmek kerülnek felszínre – vagy megjátszásra – a játékosoknál. Vegyük példának az idei szezon első beszavazójának győztesét, Gergőt. A fiú hamar  az ujjai köré csavarta a villa szenvedélyes nőjét. S bár Seherezádé úgy lépte át a luxusbörtön küszöbét, hogy halálosan szerelmes focista párjába, bizonyos mennyiségű alkohol után még is az alfahím karjaiban kötött ki.

VV Gergő és VV Seherezádé..

VV Seherezádé Amint a lány barátja értesült a történtekről, annak összes holmijától megszabadult. Gergő és Seherezádé románca pedig kezd olyannyira elmélyülni, hogy lassan már egymás nélkül a mosdóba sem képesek kimenni.

VV Veronika és VV Cristofel..

Alekosz exe állítása szerint incselkedésnek szánja a Cristofellel való viselkedését, azonban a macska-egér játék lassacskán kezd átcsapni valami komolyabba. Az egyik este kitapasztalták egymás testét a paplan alatt, s azóta egyre inkább mutatkoznak a jelek, melyek szerint komolyabb érzelmi kötödés van kialakulóban a két fiatal között. Noha, a skalpvadász édesapja több helyen azt nyilatkozta, hogy fiának a Veronika féle nők a gyengéi, megvan rá az esély, hogy Cris’ részéről a lányhoz való közeledése csupán taktika – hamarosan ugyanis két játékosnak el kell hagynia a villát.

Annak ellenére, hogy Veronika tagadja, hogy bárminemű gyengébb érzelmek fűznék őt Cristofelhez, még is igyekezett Attilával látványosan enyelegni, hogy féltékennyé tegye vele a skalpvadászt. A villa összeférhetetlene véraláfutásos karmolásokkal és kiszívott nyakkal szállt ki a jakuzziból, ahol a lánnyal előtte kellemes időt töltöttek el közösen.

VV Attila és VV Kinga

Hogy ez a színjáték Kingában milyen érzelmi hullámot indított el, csak sejteni lehet, ugyanis egyre inkább kimutatja ragaszkodását Attila felé. A fiú barátai elmondták, hogy hosszú évek óta nincsen állandó lány az életében, ellenben beköltözésük óta folyamatosan a cselszövő lány körül sündörög – s olybá tűnik, a lánynak imponál a közeledés.

Vajon az Aréna rányomja a bélyegét a kialakulóban lévő “szerelmekre”? Netán az újonnan bekerülő játékosokkal beköltözik a zöld szörnyeteg is a villába? Néhány nap, és kiderül, hogyan tovább.

Ámor nyila, vagy taktika? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Cristofel

Lánykérés a Való Világ Villában?

2011. november 9. 12:10.

Teljes a Villa létszáma – vagy mégsem?

2011. szeptember 29. 9:08.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=67 w=100 h=240 float=left]Tegnap este került sor a Való Világ 5 utolsó beszavazó showjára: beköltözött az utolsó karakter is, ...