Amikor a Punk és az Opera találkozik

Érdekes zene és dal összeállításnak lehettünk szemtanui az elmúlt szombat Megasztár Középdöntő adásán. 2 különböző zenei stílus találkozása egy népszerű dalban. Genya, a punk, és Márk a szoprán operaénekes a Hajmási Péter című produkciót mutatta be egy zongorakíséret mellett. A végeredmény magáért beszél, meg kell nézni.

Barócsi Tamás (Genya) – Keskeny Márk: Hajmási Péter..

Neked hogy tetszett a 2 versenyző közös produkciója?

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Don szerint:

  Kedves Eliza!
  Az a baj, hogy pont olyanok szavaznak, mint Te, s nem pedig hozzáértők. Zenei tanulmányokat kellene elsajátítani és akkor talán hallanád ki mennyire hamisan énekel, rosszul zenél.és unalmas előadó, mert nincs benne semmi tűz.

 2. Don szerint:

  Kedves Brigial! Van egy rossz hírem. Sztem meg az iskolapadban volna a helyed, ahol talán végre megtanulhatnál helyesen írni. Kállay Sanders csak nem jól beszéli a nyelvünket, tőle ez nem szégyen, de Te ahogy írsz, úgy is beszélhetsz. Na ez a szégyen!!!

 3. eliza szerint:

  nagyon szeretem a megasztárt.gusztos bence és szelecki dávid nagyon jó imádom őket de tolvai renátát útálom mert nagyképű és kényes és azért is mert bele szeretett kállai sunders andrásba …………………………………….kállait én szeretem………….gusztos bencét…………szelecki dávidot

 4. Brigial szerint:

  Nagyon szeretem a megasztárt. Ez a müsor nagyon jo.
  A kedvencem ,Patai Anna és Kállay Saunders András……
  Mellesleg Kállay Sanders Andrtásnak üzenem hogy hidjen magába mert nagyon jol énekel jo a hangja ne izguljon a fal elött vagy mikor kimondják a nevét mert nagyon jo…Sztem ö a csajok kedvence és nagyon nagyon helyes pasi …..
  Lécives ezt adjátok át neki és jolenne ha ezt a müsorba megemlitenétek az élő adásba h egy ilyen üzenetet kapott egy lánytol.. vagy ha neir az adásba de lécives küldjétek el az e-mail cimemre az ő e-mail cimét az Andrásét lécives köszönöm…….

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: