Alföldi elhallgattatta Stohlt

Még jócskán a rácsok mögött csücsült Buci, mikor a Nemzeti Színház direktora a média tudtára adta, hogy visszaszámlál Stohl szabadulásáig, hogy újra játszassa teátrumában.

A színész boldogan élt a lehetőséggel – aminek most lett meg a böjtje.

A sztárügyvéddé avanzsált dr. Ruttner György, új könyvének bemutatójára számos egykori védence mellett természetesen szeretettel meginvitálta Bucit is. Ő azonban nem tudta tiszteletét tenni az eseményen.

Stohl András szerda délelőtt a Hazafit nekünk! című darabot próbálta, ennél többet nem tudok mondani.” – Világosította fel a Bors napilap szerkesztőségét Gálos Orsolya, a Nemzeti kommunikációs referense. S, noha kijelentésével igyekezett elejét venni a pletykáknak, a színház berkeiben azt beszélik, maga a létesítmény igazgatója, Alföldi Róbert tiltotta meg a színésznek, hogy megjelenjen a könyvbemutatón.

Stohl András

Stohl András

Rákontrázva a színház sajtó felelősének kijelentésére, Ruttner a következőképpen nyilatkozott az ügyről:

“Politikai lapokban nem jelenhetnek meg, kulturális kiadványok alig vannak. Ha valaki be akar számolni a közönségének arról, mi történik vele, kizárólag a bulvárújságokban és – műsorokban teheti meg. Szerintem nagy luxus ennek a lehetőségnek hátat fordítani. Persze Alföldi döntésébe nem kívánok beleszólni.”

Olybá tűnik, hogy a diri megelégelte a sok pusmogást és az epés megjegyzéseket, amiket Buci miatt volt kénytelen mindeddig állni. Mikor Stohl előtt kitárult a börtönkapu, nagy valószínűséggel eszébe sem jutott, hogy Alföldi pártfogása a későbbiekben több, mint szolgálatkészséget von maga után. Felmerülhet a kérdés, vajon mivel szankcionálja majd Alföldi, ha Stohl esetleg felfüggeszti a gyermeki szófogadást?

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: