2011. január 20. 20:13.

Alekosz A negyedik Kiválasztás végeredményét nem lehetett megjósolni. Csupán annyit lehetett megtippelni, hogy a testvérpár valamelyik tagja, illetve Alekosz biztos kap 1-2 jelet. Egyedül Éva érezhette magát biztonságban, hiszen az előző párbaj győzteseként védettséget élvezhetett – immár másodszor. Először kapott jelet Laci, méghozzá riválisától, Olivértől.

 Anikóval csak Jerzy nem szeretne együtt élni. Jerzy két jelet zsebelt be: Gombitól és Anikótól. Gigi alatt rezgett a léc, ugyanis Éva, Alekosz és Szandika voksolt rá. Alekosz nyerte el a zöld kendőt, hiszen négyen – Zsófi, Gigi, Béci és Laci – gondolták úgy, hogy Ő menjen párbajozni.

Alekoszt “jelölték” meg..

Alekosz négy jellel biztos párbajozó lett – videó nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alekosz eladja mindenét

Alekosz el akarja adni a nyereményeit

2012. október 26. 9:03.

A Való Világ 4 nyertese Alekosz

2011. május 8. 20:52.

Ildit nem szerették meg a lakók

2011. január 7. 10:36.

Így lökte félre Alekosz Anikót: videó

2010. december 13. 17:52.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. dalmikka 213 szerint:

    aniko te vagy a kiraly nagyon jo vagy imadlak te is jo vagy gigi meg beci is szuper menj haza szandika menj menj de most !!!!!!!!!!!!!!!!!!!alek te is jo vagy aniko nyerd meg ezt a jatekot imadlak benneteket!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=92 w=100 h=240 float=left]Egy érdekes játékot találtak ki a szerkesztők. A lakóknak titkos szavazással fel kellett állítaniuk saját hierarchiájukat. ...