Alekosz megveszi leendő gyermeke anyját

Alekosz nem sajnálja a pénzt barátnőjétől, Bettytől. Amit a lány kitalál, azt azonnal meg is kapja. A görög nőcsábász korábban minden fillér elköltését alaposan megfontolta, ám most szinte két kézzel szórja a pénzt.

Kapcsolatuk komolynak ígérkezik, Alekosz bevallása szerint már nem is védekeznek, így hamarosan akár szülői örömök elé is nézhetnek.

Ha Betty valamit kitalál, azt azonnal meg is veszi neki Alekosz. Ha a lány például egy új táblagépet szeretne, akkor szinte már aznap a kezében tarthatja kívánságát – meséli a valóságshow hős egyik ismerőse. Ám Alekosz sem cáfolja a híreket, miszerint valóban nem sajnálja sem a pénzt, sem az energiát Bettytől. Ritkán adatik meg az ember életében az ilyen nagy szerelem, így az anyagi áldozat csekélységnek számít. A görög csődör elmondása szerint a szőke lány nagyon jól megérti őt. Persze vannak vitáik, de meghallgatják egymás érveit, majd Betty hagyja, hogy Alekosz átrágja magát az érveken, ami akár napokig is eltarthat.

Alekosz és Betty

Alekosz és Betty: hamarosan szülők lesznek?

Alekosz kapcsolatuk egyik intim titkát is elárulta, miszerint nem védekeznek, csupán vigyáznak. A görög hős ezzel azt sejteti, hogy hamarosan akár szülői örömök elé is nézhetnek. A pár már azon gondolkodik, hogy miként nevelné közös gyermeküket. Alekosz a konzervatív neveltetést részesíti előnybe, vagyis gyermeke inget és nyakkendőt hordana, valamint  zongorázni tanulna. Betty dobra vagy gitár órára íratná be gyermekét és feltűrt ujjú ingben tudná elképzeli.

 

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: