2011. május 9. 18:09.

A való világ 4 nevű valóságshow végetért, melynek győztese Alekosz lett. Sokan tudják, hogy már jóval a finálé előtt Olivér el kezdett szervezkedni, melynek az lett az eredménye, hogy az RTL Klub saját showműsort indított Alekosszal, ahol Alekosz feleséget, menyasszonyt keres, és a címe Szerelem a legfölsőbb szinteken.

 Nem mindennapi nyereményáradat találta el így a görögistent, nem utolsó sorban még lányok is körberajongják hosszú ideig.

Alekosz feleséget, menyasszonyt keres, avagy Szerelem a legfölsőbb szinteken

Megnyerte a 20 millió Ft-os álomlakást, megnyerte a vadiúj autót, megnyerte a 12 x 1 millió Ft-os pénzjutalmat, megnyerte az álomnyaralást, stb.. És most meg fogja nyerni a nők kegyeit, mitöbb feleséget is nyer. Úgy tűnik fortuna megtalálta Alekoszt, és minden földi jóval elárasztja.

16 feleségjelölt vár Alekoszra, hogy IGENT mondjon neki. Az RTL Klub május 10-én este kezdi el vetíteni a nagyszabású showműsort, mely minden eddiginél nagyobb nézettséget eredményezhet. Képzeljük csak el Alekoszt, a nagy dumást, nőcsábító udvarlását, szállóigéivel, tökéletes bioritmusával, miközben 16 lány hever mindig, minden körülmények között a talpai előtt. Az biztos, hogy az RTL Klub jól eltalálta az idei évet.

Kövesd nyomon Alekosz feleségzabálását és nőcsábítását..

Ha a legfrisebb híreket, videókat és fejleményeket szeretnéd megtudni Alekosz feleséget keres műsorában, akkor kattints a legnépszerűbb rajongói oldalra és közösségbe:

Szerelem a legfölsőbb szinteken

Te mit vársz a műsortól? Szerinted milyen lesz Alekosz? Írd meg!

Alekosz feleséget keres – Szerelem a legfölsőbb szinteken nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alekosz eladja mindenét

Alekosz el akarja adni a nyereményeit

2012. október 26. 9:03.
Alekosz és Betty

Alekosz megveszi leendő gyermeke anyját

2012. február 16. 11:50.

Alekosz, a Villamester

2010. november 25. 16:16.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. mimi szerint:

    buta aki hozza megy. sajnálom hogy ennyi pénz kidobni egy ilyen műsorér

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=67 w=100 h=240 float=left]Nagyon sokan várták már azt a pillanatot, amikor eljön a Való Világ 4 fináléja, azaz megtudhatjuk, ...