Alekosz feleséget keres – Szerelem a legfölsőbb szinteken

A való világ 4 nevű valóságshow végetért, melynek győztese Alekosz lett. Sokan tudják, hogy már jóval a finálé előtt Olivér el kezdett szervezkedni, melynek az lett az eredménye, hogy az RTL Klub saját showműsort indított Alekosszal, ahol Alekosz feleséget, menyasszonyt keres, és a címe Szerelem a legfölsőbb szinteken.

 Nem mindennapi nyereményáradat találta el így a görögistent, nem utolsó sorban még lányok is körberajongják hosszú ideig.

Alekosz feleséget, menyasszonyt keres, avagy Szerelem a legfölsőbb szinteken

Megnyerte a 20 millió Ft-os álomlakást, megnyerte a vadiúj autót, megnyerte a 12 x 1 millió Ft-os pénzjutalmat, megnyerte az álomnyaralást, stb.. És most meg fogja nyerni a nők kegyeit, mitöbb feleséget is nyer. Úgy tűnik fortuna megtalálta Alekoszt, és minden földi jóval elárasztja.

16 feleségjelölt vár Alekoszra, hogy IGENT mondjon neki. Az RTL Klub május 10-én este kezdi el vetíteni a nagyszabású showműsort, mely minden eddiginél nagyobb nézettséget eredményezhet. Képzeljük csak el Alekoszt, a nagy dumást, nőcsábító udvarlását, szállóigéivel, tökéletes bioritmusával, miközben 16 lány hever mindig, minden körülmények között a talpai előtt. Az biztos, hogy az RTL Klub jól eltalálta az idei évet.

Kövesd nyomon Alekosz feleségzabálását és nőcsábítását..

Ha a legfrisebb híreket, videókat és fejleményeket szeretnéd megtudni Alekosz feleséget keres műsorában, akkor kattints a legnépszerűbb rajongói oldalra és közösségbe:

Szerelem a legfölsőbb szinteken

Te mit vársz a műsortól? Szerinted milyen lesz Alekosz? Írd meg!

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. mimi szerint:

    buta aki hozza megy. sajnálom hogy ennyi pénz kidobni egy ilyen műsorér

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: