2010. november 25. 16:16.

Alekosz A nézők legutóbb arról dönthettek, hogy ki legyen a Villamester. Az első hangzásra nem túl imponáló cím most még nem bír túl nagy jelentőséggel, de ahogy egyre többen laknak majd a Villában, egyre nő a feszültség, és egyre nagyobb veszekedések és kiborulások lesznek, akkor megnő a jelentősége ennek a szerepnek is.

A Villamester feladata, hogy rendet tartson a Villában, odafigyeljen, hogy mindenki hordja a mikroportot, az ételutánpótlást biztosítsa és a vitás kérdésekben az ő szava lesz a mérvadó. Ha jobban belegondolunk, elég nagy felelősséggel és hatalommal van felruházva az éppen illetékes Villamester. A közönség úgy gondolta, hogy a rendmániás és nőmániás Okostojás, Alekosz kezébe adja ezt a hatalmat. Most egy hétig Alekosz parancsol. Majd kiderül, hogy a többiek hogy tolerálják a 32 éves biztonsági őr utasításait.

Ne felejtsük el, ma is költözik valaki a Villába. Este 7-kor kiderül, hogy melyik Naiva lopja be magát a nézők szívébe. Talán a 20 éves Melszi, akinek fenékig ér a haja? Vagy a 22 éves bulizós Szandyt juttatja be a közönség? Esetleg Zsófi, a 19 éves cappucinomániás szőkeség lesz a legszimpatikusabb a szavazóknak? Este minden kiderül!

Alekosz, a Villamester nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Alekosz és Betty

Alekosz megveszi leendő gyermeke anyját

2012. február 16. 11:50.

A Való Világ 4 nyertese Alekosz

2011. május 8. 20:52.

Így lökte félre Alekosz Anikót: videó

2010. december 13. 17:52.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=68 w=100 h=240 float=left]Szerda este beköltöztek az első lakók. A már korábban beszavazottak eddig szállodában várták a nagy estét. ...