Alekosz, a Villamester

A nézők legutóbb arról dönthettek, hogy ki legyen a Villamester. Az első hangzásra nem túl imponáló cím most még nem bír túl nagy jelentőséggel, de ahogy egyre többen laknak majd a Villában, egyre nő a feszültség, és egyre nagyobb veszekedések és kiborulások lesznek, akkor megnő a jelentősége ennek a szerepnek is.

A Villamester feladata, hogy rendet tartson a Villában, odafigyeljen, hogy mindenki hordja a mikroportot, az ételutánpótlást biztosítsa és a vitás kérdésekben az ő szava lesz a mérvadó. Ha jobban belegondolunk, elég nagy felelősséggel és hatalommal van felruházva az éppen illetékes Villamester. A közönség úgy gondolta, hogy a rendmániás és nőmániás Okostojás, Alekosz kezébe adja ezt a hatalmat. Most egy hétig Alekosz parancsol. Majd kiderül, hogy a többiek hogy tolerálják a 32 éves biztonsági őr utasításait.

Ne felejtsük el, ma is költözik valaki a Villába. Este 7-kor kiderül, hogy melyik Naiva lopja be magát a nézők szívébe. Talán a 20 éves Melszi, akinek fenékig ér a haja? Vagy a 22 éves bulizós Szandyt juttatja be a közönség? Esetleg Zsófi, a 19 éves cappucinomániás szőkeség lesz a legszimpatikusabb a szavazóknak? Este minden kiderül!

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: