Alekosz, a poratka

A két párbajozónak, Ildinek és Évinek kortes beszéddel indult a napja. Mindkét lánynak el kellett mondania, hogy miért szavazzanak rá a nézők. Ildi azt próbálta hangsúlyozni, hogy egy vidám, humoros ember, akit egyre jobban befogadnak a többiek. Bár a beszéde után Anikó és Alekosz is ellátta egy-egy olyan tanáccsal, ami segítene szimpatikusabbá tenni őt mások szemében.

Éva önmagát adta, belevalónak és vadmacskának nevezte saját magát. Egy olyan ígéretet tett, hogy a takarításból ő is ki fogja venni a részét. Újabb állatok lepték el a Villát. A fiúknak át kellett változniuk egy-egy házi kedvenccé. Szandika igazi versenyparipát faragott Laciból. Olivér és Gombi is majomnak állt. Gombi, alias, Charlie tapsolt, bukfencezett, banánt evett és megnevettetett mindenkit. Zsófi Béciből egy csibész papagájt varázsolt, akit megpróbált megtanítani beszélni. A legkisebb állatka Alekosz lett, aki eleinte házi légynek akart beöltözni, de végül poratka lett belőle. Szőnyeg alá bújva Éva lelki szemetesládájaként mutatták be a miniatűr állatot. Az RTL Klub kiírt egy pályázatot, miszerint Gombi hazatelefonálását és Picurral való ominózus beszélgetését kellett kiparodizálni. Számos remekmű érkezett, amik közül a lakók döntötték el, hogy melyik a legjobb. Hol nevettek, hol megbotránkoztak Gombiék. Voltak olyan részek, amiket nem lehetett kacagás nélkül végignézni. De olyan jelenetek is akadtak, ami Picur hűtlenségét feszegette. Végül a legjobbnak kikiáltott mű nem kimondottan paródia, hanem inkább egy kisfilmecske lett. Anikó elkezdte kifejteni Alekosznak, hogy Olivérrel való barátsága mennyire nem őszinte, ugyanis a Vagány egójának szüksége van az Okostojás helyeseléseire. Alekosz természetesen elmondta ezt Olivérnek és kitervelték, hogy látványosan összevesznek, csak a vicc kedvéért, hogy kiderüljön, hogy ki mit gondol kettejük barátságáról. Kíváncsian várjuk az álösszeveszést.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. gyuszika szerint:

    szia alekosz te vagy a legjob én neked szurkolok te vagy a leg menőb a valo világba meg a béci a leg királyabak vagytok keten vagy a béci vagy te fogod meg nyerni jo volna hza te nyernél nagyon menő vagy

  2. Eszter szerint:

    Alekosz lusta, önző, okoskodó, Olivér túl okosnak, és népszerűnek hiszi magát.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: