Ákos nem, Szinetár Dóra lehet Mester / zsűri

Egy korábbi cikkünkben említettük, hogy a TV2 Ákost szeretné a The Voice egyik zsűritagjaként, amit mentor helyett a tv csatorna Mesternek titulál.

Nem véletlen, hiszen a mentor szót az x-faktor show-hoz kapcsoljuk, mint ahogyan a villa szót a Való Világ realityhez – innen jött az Összeesküvőkből a rezidencia megnevezés.

Vagyis a Mester alatt a zsűrit értjük mostantól, ha valakinek nem lenne világos ez a jövőben. Nos, mivel nem sikerült Ákost megszerezni, így a következő jelölt Szinetár Dóra lett, ahol a tehetségkutatók zsűrizéséből már családi vállalkozás lehet Bereczki Zoltán megasztáros bírálatai után.

Bár Dóri inkább színésznő és musicel énekes, mint popsztár és popzene szakértő, a brit The Voice UK mintájára, ő is hatékonyan láthatja el dolgát, hiszen Tom Jones-nak sem okozott ez nehézségeket. Itt ugyebár a név kötelez.

Szinetár Dóra

Szinetár Dóra, mint The Voice Mester (zsűri)? - meglátjuk..

Bár a TV2 még nem erősítette meg, Szinetár Dórából is könnyen lehet The Voice Mesternő, vagyis zsűri. A bulvárhír forrása egyébként a Borstól ered, hogy ebből mi fog kisülni, azt majd meglátjuk. Az biztos, hogy a TV2 elég sokat titkolózik még a The Voice háza táján, pedig már a forgatásokat is el kellett volna kezdeni elméletileg.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: