Akár börtönbe is kerülhet Amanda Bynes

Amanda Bynes, a 26 éves visszavonult amerikai  színésznő ellen cserbenhagyásos gázolás miatt emeltek vádat. Nem ez az első eset visszavonulása óta, hogy autóbalesetet okoz. A tehetséges színésznőt akár börtönbüntetésre is ítélhetik.

2010-ben, a Könnyű nőcske című filmje volt az utolsó Amanda Bynes számára, aki akkor úgy döntött, felhagy a színészettel, mert már nem leli örömét benne, ezt a Twitterén posztolta, és azóta sem szerepelt több filmben.

Azóta leginkább botrányaitól hangos a sajtó, a gyerekszínészből láthatóan balhés fiatal nő vált. 2012 áprilisában BMW-jével ittasan ütközött egy rendőrautóval, amiért börtönbe is került, igaz ugyan, hogy óvadék ellenében hamar ki is szabadult. Tettéért 5000 dolláros óvadékkal fizetett, ami a gazdag színésznőnek meg sem kottyant.

A karrierjét szüneteltető színésznő azonban úgy tűnik, egyáltalán nem tanult az esetből, ugyanis augusztusban ismételten ütközött, egy nő Toyotájának ment neki. Amanda azonban nem adta át igazolványait, ehelyett inkább idegesen elhajtott a helyszínről, a megkárosított nő pedig feljelentette őt.

Amanda Bynes

Amanda Bynes áprilisi rendőrségi képe, amikor ittasan ment neki egy rendőrautónak

A megkárosított sofőr nyilatkozott is egy újságnak, ahol részletezte az esetet: Amanda hajtott bele az ő Toyota Corollájába hátulról. Először nem ismerte fel a színésznőt, csak miután megszólalt, akkor jött rá, hogy egy ismert színésznő okozta a balesetet. A nő javasolta, hogy cseréljenek biztonsági kártyát, de Amanda azt mondta, nem tűnik rossznak a Corolla állapota, utána pedig a lökhárítóval bíbelődött egy kicsit, de nem járt sikerrel, nem tudta visszatenni azt.

A felháborodott nő hiába jelentette ki, neki igenis kára keletkezett, Bynes egyszerűen beült a saját kocsijába, és elhajtott a helyszínről. A sofőr úgy döntött, nem hagyja a dolgot annyiban, akár híres Amanda Bynes, akár nem, ő bizony feljelentést tett.

A Los Angeles-i ügyészség vádat emelt Amanda ellen, szeptember 27-én kell megjelennie a bíróságon. Tettéért akár egy évig tartó szabadságvesztéssel is sújthatják.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: