Akár Sebestyén Balázs is lehet Ördög Nóra párja

Több variáció is elképzelhető az X-faktor vezetésével kapcsolatban. Legutóbb Sebestyén Balázs neve merült fel, de konkrét információt nem árult el a produkció vezetője. Az is elképzelhető, hogy Ördög Nóra egyedül áll majd a kamerák elé az új tehetségkutató adásai alkalmával.

Nem cáfolta az RTL Klub azokat a híreket, miszerint keresik Stohl András helyettesét az X-faktorba. Stohl szombat hajnalban, ittas állapotban okozott autóbalesetet, melynek következtében egy ember súlyosan megsebesült. A csatornának köszönhetően jól ismert színész-műsorvezető biztosan nem dolgozik majd az X-faktorban, de várhatóan a Tűzvonalban című tévésorozatból is kiírják, valamint több ifjúsági előadás szereplőlistáján sem fog szerepelni a Nemzetiben.

Kolosi Péter, az RTL programigazgatója szerint konkrét tervei már vannak Stohl pótlására, azonban a show felelős szerkesztője azt sem tartja kizártnak, hogy Ördög Nóra lesz az egyedüli műsorvezető. „A formátum nem kívánja meg, hogy két műsorvezető vezesse a produkciót, a páros mellett csakis a hagyományok miatt döntöttünk”- nyilatkozta korábban Schiwert-Takács László.

Ennek ellenére az a valószínűbb, hogy lesz valaki, aki pótolja majd Stohlt. A legújabb pletykák szerint a Kész átverés korábbi, a Széf című vetélkedő jelenlegi műsorvezetője, Sebestyén Balázs lehet az egyik jelölt. A híresztelésekre reagálva Schiwert-Takács elismerte, szóba került Balázs neve is. „Sebestyén Balázzsal már dolgoztam együtt, nagyon jól ismerem, nagyra tartom őt és a tehetségét. Talán nem nehéz kitalálni, hogy felmerült már a neve és számolunk vele. Maradjunk annyiban, hogy a lehetséges műsorvezetők listája ABC sorrendben íródott, így nem tudok arról beszélni, hogy hányadik helyen szerepel rajta Balázs”.

Egyelőre annyi biztos, hogy Ördög Nóra lesz az X-faktor egyik arca, és valószínűleg egy új kollégával együtt dolgozhat majd a műsorban. Döntés csak később várható, de feltehetőleg az RTL nem kockáztat, és egy ismert, bevált nevet keres az új tehetségkutatóhoz.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. Sebestyén Katja szerint:

  Szerintem Sebestyén Balázs tökéletes választás!!!!
  Csak rá kell nézni a nevére! 🙂 Különben a bátyámat is Sebestyén Balázsnak hívják! 🙂
  Üdvözlettel: Sebestyén Katja

 2. Mohácsy Ireneus szerint:

  Véleményem, hogy nagyon jó Sebestyén Balázs.
  Azonban lehetőséget kellene adni ismeretlen fantasztikus embereknek is, és ismerek is egy ilyen fiatal, igen komoly karmával bíró fiatalembert, ha nem is most, de érdemes lenne megismerni.
  Nagyon kellemes és sajnos az a baj vele, hogy ismeretlen és valahogy
  jó lenne, ha megmutatná magát, hiszen tehetséges.
  Elérhetősége: Weryus Studió Bp.V.,Semmelweiss u. 1-3. MVSZ Astoria
  neve: Benkő András Dávid.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: