2013. január 9. 10:28.

Bár mindent elsöprő szerelem nem alakult ki a két fiatal között, a barátság megmaradt, és duettben akar indulni az Eurovíziós Dalversenyen Agárdi Szilvia és Pál Dénes.

A Voice párbajai közül talán az egyik legemlékezetesebb produkció a gyengénlátó Agárdy Szilvia és Pál Dénes duettje volt. A különleges produkciót azóta is emlegetik. A tévénézők úgy érezhették, hogy Dénes és Szilvi között komoly érzelmek alakultak ki, és így is történt, ám kapcsolatuk megrekedt végül a barátság szintjén. Az emlékezetes Wild Roses dal után azonban Szilvinek búcsúznia kellett a Voice-tól.

Mindketten azt nyilatkozták, hogy valami elkezdődött kettejük között, de még egyelőre nem tudják, mi is ez pontosan. Sajnos azonban nem volt lehetősége kibontakozni kettejük között a szerelemnek, Dénesnek egyre több elfoglaltsága lett, így nem maradt elég idejük egymásra. Dénes később azt állította, rokonlelkek, de barátságnál több nincsen köztük.

Agárdi Szilvi és Pál Dénes között különleges kapcsolat alakult ki

Agárdi Szilvi és Pál Dénes között különleges kapcsolat alakult ki

Dénes és Szilvi most lehetőséget kaptak arra, hogy újra együtt dolgozzanak. Dénes elárulta, hogy még az első élő show előtt a Voice zenei producere, Szabó Zé felajánlotta neki és Szilvinek a lehetőséget, hogy egy saját dalával induljanak az Eurovíziós Dalversenyen. A két fiatal néhány nappal később már együtt dolgozott a dalon. Nemsokára kiderül, hogy kapnak-e lehetőséget arra, hogy élőben is énekeljenek a Dal cím műsorban.

Dénes elárulta: tartották a kapcsolatot telefonon és az interneten, de sokáig nem találkoztak. Hamar megtalálták újra a közös hangot, és igazi társakként dolgoztak a dalon.

Agárdi Szilvia és Pál Dénes duettet énekel az Eurovíziós dalversenyen nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

Pál Dénes újra debütál

2014. április 4. 18:32.
Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

The Voice nyertese: Pál Dénes

2013. január 25. 23:22.
Agárdi Szilvi és Pál Dénes között különleges kapcsolat alakult ki

Agárdi Szilvia kiesett Pál Dénes ellen

2012. november 23. 23:15.
Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia Mező Misihez került

2012. október 26. 22:19.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Bűdi Szilárd és Mező Misi is kiakadt a félmeztelen sztriptízeseken

Botrányos dolog történt a Voice főpróbáján. Bűdi Szilárd produkciója közben a táncoslányok lekapták a felsőjüket, és félmeztelenül vonaglottak tovább. Bűdi ...