Adele férjhez ment?

A 24 esztendős világhírű énekesnő, Adele június végén jelentette be, hogy kisbabát vár, hivatalos weboldalán posztolta ki az örömhírt.

Most pedig úgy tűnik, a lagzit is megtartották már.

21 című albuma még fájdalmas szakításról szólt, később azonban megtalálta a boldogságot a 38 éves Simon Konecki oldalán, június végén pedig bejelentette, gyermeket vár, állítólag szeptember végére várják a kicsi érkezését.

Azt írta az oldalán, hogy szárnyalnak a boldogságtól, és nagyon izgatottak a baba érkezésével kapcsolatban, és kér mindenkit, tartsák tiszteletben a magánéletüket a babavárás idejére.

Februárban már úgy nyilatkozott, hogy szívesen visszavonulna a rivaldafénytől azért, hogy a szerelmi életére koncentráljon, férjhez menjen és gyermeket szüljön.

Adele

Adele férjhez ment?

Most nagyon úgy tűnik, hogy férjhez is ment leendő gyermeke apjához, Simonhoz egy titkos szertartás keretein belül. A Life & Style magazin lencsevégre kapta Adele-t és kedvesét. A képeken az énekesnő hosszú, fekete kabátot visel, hogy elrejtse pocakját, ujján pedig arany karikagyűrű díszeleg, amit a paparazzinak sikerült lekapnia. A magazin egyik munkatársa úgy nyilatkozott,  a párnak olyan jól sikerült eltitkolniuk a baba érkezését hosszú hónapokon keresztül a nyilvánosság elől, hogy nem kizárt, a híres énekesnő már férjhez is ment, a lehető legnagyobb titokban.

Adele-t régimódi lányként festette le, akinek nagyon fontos a család és a gyermekáldás, így várható, hogy minél hamarabb férjet szeretne magának. Egy szemtanú meglátta őket London belvárosában, és úgy nyilatkozott, hogy nagyon szerelmesnek tűntek, nagyszerű párost alkotnak ők ketten. Ahogy a kismamákra jellemző, Adele arca csak úgy sugárzott.

 

 

 

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: