2010. szeptember 23. 7:53.

X Faktor Az Acapellers egy érdekes formáció, amiben 6 férfi énekel hangszerek nélkül. Vagyis ez nem teljesen igaz, ugyanis a hangszerük a saját énekhangjuk. Vokáloznak, szólóznak, dobolnak, mindent sajág maguk oldanak meg, és így jön létre a zenekari hangzás.

Acapellers az X-faktor színpadán

Acapellers nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Nincs..

Hozzászólások (4) - Hozzászólás írása »
 1. kitka jánosné szerint:

  TÉNYLEG JÓK,KÁR HOGY NEM JUTOTTAK BE…..

 2. Mary szerint:

  Ez “k*rva” jó volt. Bár a szám elején még nem úgy tűnt. Tehetségesek vagytok. Csak így tovább! Hajrá! Egyetértek az előttem szólóval. A verseny folyamán miért nem lehetett őket látni?

 3. Gábor szerint:

  Szia Bea!

  A tv-s adásban nem mutatták a csapatot, csak a netre került fel ez a produkció. Az előző szombati adásban kiderült, hogy az 50 nem került be az Acapellers, valószínűleg ezért nem is nagyon büszkélkedtek a csapattal! Jelöld be facebook-on a csapatot s több mindent megtudhatsz az ACAPELLERS-ről !!

 4. Beatrix szerint:

  Ez a csapat hol van? Én nem láttam őket a verseny folyamán, de nagyon eredeti formáció. Érdekelne az őket, s a produkciót illető kritika. Létezik ez valahol? Vagy esetleg készült hasonló felvétel a verseny során, szívesen megnézném. Elismerésem :)

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Koszi Janka és Caramel

Koszi Janka és Caramel románca » Nézd meg Koszi Janka előadását, hogy énekelt az x-faktorban. Ha tetszett a produkció, leírhatod ...