A víztisztítás előnyei otthonunkban

Mit tartalmaz a csapvíz, amit napi szinten fogyasztunk teában, kávéban, főzések során, vagy ivásra? Földet, homokot, vírusokat, baktériumokat, mikroorganizmusokat, vegyszereket (klór, arzén, ammónia, nitrát), ásványi anyagokat, no és persze magát a vízet. Olvass tovább..

Ezek közül persze vannak olyan összetevők, melyek hasznosak számunkra. Ez természetesen önmagában a víz, és a benne lévő ásványi anyagok. Ezekre szükségünk van, a többi viszont káros az emberi szervezet számára rövid és hosszútávon egyaránt.

A tiszta víz viszont elengedhetetlen az egészséges életmód jelenlétében, hiszen testünk minden porcikája igényli ezt. Legfontosabb alkotóeleme a vérnek, ugyanakkor minden szövet, sejt, még a csontok számára is szükséges a tiszta víz. Itt a hangsúly a tiszta szón van, hiszen mint az imént leírtuk a csapvíz koránt sem tiszta.

Hogyan szerezzünk be akkor tiszta vizet? 2 módszer lehetséges:

  1. Palackozott ásványvizet vásárolunk rendszeresen, mely magas költséggel és cipekedési, időráfordításos nehézségekkel jár
  2. Vásárolunk egy ozmózis víztisztító készüléket, mellyel tökéletes tiszta víz állítható elő, továbbá időt és pénzt spórolunk meg
Öntsön tiszta vízet a pohárba, kép forrása: www.ozmozis-viztisztito.com

Öntsön tiszta vízet a pohárba, kép forrása: www.ozmozis-viztisztito.com

A képen látható ozmózis víztisztító készüléket a következő oldalon rendelheti meg: http://www.ozmozis-viztisztito.com/

De folytassuk akkor tovább a gondolatmenetet.

Mit kell még tudni az ozmózis víztisztító készülék által létrejött TISZTA VÍZRŐL?

(az itt leírt tények természetesen bármilyen tiszta vízre érvényesek)

Általános iskolában megtanulhattuk, hogy a tiszta víz remek oldószer. Ez viszont nem mondható el a csapvízre, amiben annyi idegen anyag található, hogy telítettsége miatt már nem jó oldószer. Magyarországon általában 500-600mg/l a csapvíz szárazanyagtartalma, nem ritkán ennél több. Ezt mondják egyébként kemény víznek, ami rossz oldószer.

De mit is jelent ez? Azt, ha bármit készítünk a vízből, az oldódás nem megy végbe teljesen. Például ha kávét, teát főzünk, vagy csak simán ebédet. Ezért van az, hogy a tiszta vízből készített ételek, italok sokkal ízletesebbek, mert az oldódás teljesen végbe megy. Érdemes kipróbálni kedvenc teánkkal vagy kávénkkal, a különbség magáért beszél.

Víztisztítás és víztisztító készülékek után érdeklődés:

  • Bencze Attila, a víztisztítás szakértője
  • Telefonszám: 0630 / 932-2721.
  • Weboldal: www.ozmozis-viztisztito.com

Az ozmózis víztisztító készülékek azért előnyösek még, mert utólagosan is visszapótolhatjuk az ásványi anyagokat, amit alapban is tartalmaz a csapvíz. Itt jegyeznénk meg, hogy mind a csapvízben található, mind pedig az előbb említett, utólagosan visszapótolt eszköz segítségével visszanyert ásványi anyagok szintetikusan vannak előállítva, így nem helyettesíti az élelmiszerek útján a szervezetbe bevitt természetes anyagokat. Innentől kezdve tulajdonképpen kijelenthetjük, hogy nincsen szükségünk a szintetikus ásványi anyagokra. Ilyent tartalmaznak általában az olcsóbb ásványvízek is.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: