A versenyzők a mentorok házában 2.

Geszti Péter oltalma alá kerültek a lányok, akiket egy cukrászdába vitt, hogy egymást jobban megismerve könnyebben menjen a közös munka. A várandós Shodeinde Dorka biztonságban érzi magát mentora kezei alatt. „… ő is egy apuka. Családapa, van felesége, gyereke, és talán így átérzi, mit érzek én úgy most, mint leendő anyuka.” – Nyilatkozta Dorka az RTL klub Reflektor című műsorában.

Muri Enikő úgy érzi jó helyen van ebben a csapatban, mert szerinte Geszti már mindent elért, s így rengeteget lehet tanulni tőle. Németh Katica, a tavalyi Pest Megyei Ki mi tud első helyezettje, boldog volt, mikor felfedték mentora kilétét, lévén, hogy tőle kapta a legpozitívabb visszajelzést a selejtező során. Janicsák Veca anno szerencsét próbált a Csillag Születikben, ám ott hamar fennmaradt a rostán. Most, három évvel később pedig az mentorok házáig jutott az X-faktorban. Vajon eleget fejlődött, hogy a döntőben is megcsillogtathassa azt a bizonyos X-et?

A fiúkat Keresztes Ildikó kapta. Vastag Tamás bár kicsit tartott ettől a felállástól, mert elmondása szerint ő túl link, az énekesnőt pedig szigorúnak érzi. Spiriev Teodor a tehetségkutató legfiatalabb versenyzője, ha tehette volna, maga is a művésznőt választotta volna mentorának.

Kizárásos alapon pedig Malek Miklósra jutott a csapatok összefogása. Jóllehet kicsit tart attól, hogy ennyi embert kell összefognia, viszont azon felül, hogy bízik benne, hogy ők maguk is egymást hangolják majd, kihívást lát a feladatban.

Mind a mentoroknak, mind a versenyzőknek össze kell szedniük magukat, hiszen a mentorok házából csak a 3 legjobb énekes juthat tovább a döntőbe. Vajon kik azok, akiknek mentoraik búcsút kell intsenek? Egy biztos, az elkövetkezendő két este közelebb kerülünk ahhoz a bizonyos tényleges X-hez.

<< 1. rész: A cikk első része

Hasonló bejegyzések..

35 hozzászólás

 1. Valasek Zita szerint:

  Szevasztok ZIta vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Kikiii szerint:

  GESZTY SZUPER MENTOR VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. netta szerint:

  Szerintem a zsűrinek a párbaj után , direkt döntetlenre kéne kihozni , hogy ki nyerjen. Mert akkor felbontják a borítékot , és a nézők szavazata számítana!Így lenne a igazságos!Geszti Péternek újra együttest kéne alakítani! Ezt a mentordal szövegével is bebizonyította! Malek Miklósnak szinte semmi nem tetszik.Keresztes Ildikó egyszer még elájul magától.Csak ne felejtse el , hogy a mentori sikerét a – Tominak , Norbinak , és Nikolasznak köszönheti.Nagy Feró az hozza a szokásos formáját , de ő mindig is szabad szájú pasi volt 🙂 !

 4. Spicli szerint:

  Tiszta kamu ez a műsor!Mindegyik mentor a másikatét fikázza!!Tiszta szégyen!Pfujjjjjjjjjjj

 5. rabati anna szerint:

  Az X-Faktor összehasonlíthatatlanul jobb mint a Megasztár . A mentorok választása természetesen szubjektív, ez a műsor lényegéhez tartozik. Várjuk meg a folytatást.

 6. Dudati szerint:

  Tisztelt Geszti úr!
  Kimagaslónak tartom az ön zenei tehetségét, és elismerem hozzáértését. Ellenben, azt is tudom, hogy mindenki hibázhat. De, attól lesz igazán naggyá valaki, ha azt beismeri és vállalja is. Kérem kárpótoljon bennünket nézőket és a méltatlanul kiesetteket , ön is és az RTL KLUB is! Volt már rá példa az x-faktor során, hogy a nézők visszaszavazhatták a
  kedvenceiket. Szerintem ez így lenne a legjobb mindenkinek!
  Üdv: további szép estét!

 7. Heni77 szerint:

  Mélyen tisztelt Geszti Úr,
  tudom, hogy az Ön helyzete volt a legnehezebb, mivel a lányok között volt a legtöbb tehetség. Hatból hármat választani mindig nehéz, és sok szempontot figyelembe kell venni ez tény, de kérem árulja el, hogy mi az a több ami Fanniban megvan és nincs meg Jennyben, Katicában, Enikőben?
  A Dóri és a Veca választása az mondjuk ki nem meglepő, de Fanni!? Mennyivel több ő mind a 3 kiesett lány?
  Az X-faktort nem csak 14-16 évesek nézik, akik vevők erre a nyávergós típusra. Ezzel a döntéssel nagyon sok SMS-től elesett az RTL Klub. Remélem ezzel tisztában vannak a szervezők.

 8. Adél szerint:

  Tisztelt Geszti Péter !
  Csalódtam Önben ! Dzsenifernek sokkal jobb hangja volt ,mint akik bejutottak.
  Malek Miklósnál a Nyári lányokat nem értem (ki ráz tőlük a hideg )mert pont ő volt az egyetlen aki nembírta az önteltségüket.

 9. mucuka szerint:

  Tisztelt Zsűri!

  Nem tudom feldolgozni azt a csalodást amit érzek a döntésükkel kapcsolatban.Mindig azt hangoztatták hogy kit lehetne eladni és kit fogadna el a közönség ,ez volt a mozgató rugó.Aztán kiejtenek olyan embereket akiket imád a közönség-Mitől félnek hogy a többi tehetségtelen embernek nem lesz esélye? És akkor? Van már ebben az országban éppen elég tehetségtelen ember miért kell még szaporitani őket. Dzseniffer és a dobos srác mindenkit lemostak volna!! Vagy ez a baj?
  Ááááá már nem érdekel a műsor.

 10. Juhász Gyuláné szerint:

  Kedves Geszti úr.
  Nekem semmi közöm nincs az énekesekhez. De az hogy Domokos Fannit továbbengedte, ezen nagyon csodálkozom. A Múri Emikő sokkal szebben énekelt. De bármelyik kislány jobb volt Fannitól. Ezt nagyon elszúrta kedves Péter.
  Üdv Erzsébet

 11. Bokor Edit szerint:

  Korrupt műsor, kár tovább nézni! Nem hiszem, hogy a zsűrinek van hozzá köze, a szálak feljebb vezetnek…ők csak bábok.Kimagasló volt Jennyfer, ezt senki nem vitatja.Egyértelműen jobb volt mint a többiek.Az lesz a ciki, ha mondjuk a vasfogú nyeri, és mi magyarok szokás szerint égünk külföldön, hogy tőlünk csak ennyi tellett…

 12. Morgó szerint:

  Ez bizony fura döntések sorozata!!!Poent,szenzációt akartak a T.Mentorok!!!???Kell a cirkusz a Népnek!!!BOHOCOK!!!!Igen??!!!
  Igaz jó hangu gyerekek NEM!!!????

 13. Muki szerint:

  Geszti mentor, nagyon sajnálom, hogy a rossz döntésed miatt nem láthatom a műsorban Dzsenifert:(
  Tényleg jobb a Megasztár, ahol nem a “mentorok” döntenek.
  A lényeg, hogy a zenész szűlök gyerekei bejutottak!!
  Vicces.

 14. andi szerint:

  Nektek az a bajotok, hogy nem szavazhattatok. A műsor igen,… hatásvadász. Nekem sem tetszik minden döntés. Na és? Akikre haragszotok, majd kiszavazzátok. Én is erre pályázom. Azért még maradt olyan, akikre kíváncsi vagyok, és akinek drukkolok.

 15. jános szerint:

  Tisztelt Geszti úr Nagyot csalódtam önben.Hogy lehetett kiejteni egy olyan énekesnőt aki duettet énekelt Dolhai Attilával Mészáros Árpival stb… Akik ugye musical sztárok.Ők látták benne a tehetséget. Vagy ezekszerint ők sem tudnak énekelni.. Gondolom sejti hogy Muri Enikőre gondolok.Eddig én is néztem az xfaktort de ezek után már nincs értelme.Bízom benne hogy valaki felfedezi őt.Esetleg KERO.

 16. Évi szerint:

  Nagyot csalódtam az x-faktor műsorában! Keresztes Ildikót nem tudom kinek a javaslatára választották mentornak, mert oda nem való. Nem tudom egyébként azt sem, hogy énekest vagy modellt keres az Ildikó?! “Ha behunyja a szemét gyönyörű hang, ha kinyitja nem Elődöt akarja” Lesüllyeszti az egész műsort! Kár volt ekkora reklámot csinálni mert a nézők száma gyorsan csökken. Én biztos nem nézem többet!

 17. Wikoka szerint:

  Jennifer a legjobb!

 18. Wikoka szerint:

  Sziasztok!Én nagyon sajnálom Jennifert ő az én kedvencem mindig jól és tisztán énekelt,amit kellet volna neki tanulni azt ugyis megtanulta volna és nagyon sikeres lenne pedig szerintem megérdemelte volna,hogy tovább jusson!Csalódtam Gesztiben és haragszok rá!

 19. Krisz13 szerint:

  Hát nagy csalódás volt számomra is a mentorok választása, leginkább Geszti nyúlt mellé következetesen. Elismerem, jó a mezőny és nehéz volt a hatból mindössze hármat kiválasztani,de hogy épp a legjobbakat “ejtse”, ez azért megdöbbentő! Nem is értem, hogy lehet egy napon említeni mondjuk az infantilisan “édibédiző” Fannit egy Német Katicával sem hangilag, sem egyéniségét, kisugárzását tekintve. De Enikő, Jennifer kiesését sem könnyű megemészteni, annak ellenére, hogy semmiféle személyes kötődésem nincs hozzájuk, csupán az eddigi teljesítményükkel keltették fel a figyelmememt…

  Sajnos ezzel a válogatással valószínűleg sok nézőt fog a műsor elveszteni, mert meggyőződésem, hogy rengetegen épp a kiesett versenyzők miatt nézték a műsort, arról nem is beszélve, hogy ezek az érthetetlen választások nagyon megkérdőjelezik a verseny tisztaságát. Vajon milyen érdekek mentén születtek meg épp ezek a “beválasztások”? Mert nem a színtiszta tehetség alapján, az most már meggyőződésem… Megint elvettek az emberektől egy illúziót, hogy létezik tisztességes verseny és a tehetség elnyeri méltó jutalmát.

 20. mindig84 szerint:

  Megnéztem a szombati adást és köszönöm, nekem ennyi elég is a naaagy X-faktorból! Maradok a Megasztárnál! Röhejes és szánalmas, hogy Keresztes Ildikó (éppen ő) tesz megjegyzést valaki más külsejére!!! Kedves művésznő, ne röhögtesse magát ilyesmivel…ön csak tudja, hogy nem a külső számít, hanem a tehetség és a kisugárzás…és mindezek után beválogatja Király Norbertet. Ez vagy bunda vagy önök szórakoznak a “tisztelt” közönséggel…
  Nem tudok szó nélkül elmenni amellett sem, hogy a minden bizonnyal kedves és roppant tehetséges Nyári lánykákat is nyomják előre annak ellenére hogy az ő karakterükből sajnos 12 egy tucat és fellelhetőek bárhol…tényleg bárhol…én csak tudom, higgyék el.:)
  Mert önöknek egy Muri Enikő, Németh Katica nem kell…mert stílusuk van, arcuk és kisugárzásuk, mert nem lehet róluk kisbaltával lenyesegetni személyiségük értékes darabjait…
  Szánalmas az egész…
  És most érhetnek támadások az állásfoglalásom miatt! 🙂
  Azt viszont fenntartom, hogy nézőként (jobban mondva most már volt nézőként) talán elmondhatom a véleményem.:)
  Maradok tisztelettel, már amennyire lehet.:)
  További kellemes tehetség gondozást!

 21. János szerint:

  Tisztelt RTL producerei!

  Most már csak Önökhöz szólok ,mert ezen változtatni már nem lehet ,de talán tanulságos lehet a továbbiakban ,az Önök számára is. Ha megnézik a YouTube-os, Önök által letöröltetett Szirota felvételek nézettségi adatait, a hozzászólások milyenségét, talán egyértelművé válik Önök számára is, hogy nagyot hibáztak hogy engedték a dolgokat idáig fajulni. Geszti Péter döntése lehet hogy szubjektív volt és sok hátsó körülmény befolyásolta, amiket nem tűznek az emberek orrára. SZIROTA DZSENIFER hangjához fogható eddigi tehetségkutatók alatt talán csak Rózsa Magdi tehetsége volt hasonló. Ilyen vérlázító hibát nem lehet elkövetni, de rájöttem, hogy ez szándékos lépés volt. Miért nem léptek közbe Önök?! A helytelen döntésük nem csak nézettségben, eredményességben, pénzben fog megmutatkozni az RTL számláján. Döntésükkel megfosztottak bennünket , hogy az ország legnagyobb tehetségét ,hangját,tovább nézhessük. Remélem döntésük helytelenségét nem Geszti Péteren számoltatják majd el, hiszen ö csak eszköz volt (betegnek mutatva magát),de Önök a felelősök, nem kis mértékben.(Ráadásul ily módon egy lehetséges következő műsorukban több fiatal tehetséget megfosztanak a jelentkezéstől, mivel esélyt sem kaphatnak a tehetségesek, a botfülűek is tudják, hogy nem a tehetség dönt. Nem beszélve a lelki károkról, amit ezeknek a lányoknak is okoztak.

  Konklúzió: ha Dzsenifert engedték volna bejutni a 12-be, a nézők 100% biztonsággal az első helyre hozták volna ki, de az Önök számára már megvannak a befutók.

  U.i. Talán egy előnyük származik, nem kell tárgyalniuk most már Friderikusz úrnak a programigazgatókkal, mert a magyar emberek nem hülyék, tudnak maguktól is dönteni. További jó szórakozást Önöknek, egyék amit megfőztek.

 22. kádár éva szerint:

  :(:(:(
  NO COMMENT.

 23. maria szerint:

  Nekem is Eniko volt a kedvencem.Szerintem is jobb mint Veca.
  De hat ha azt vesszuk,hogy ki a Veca apukaja…,kedves Geszti ur on ezszerint dontott…,igazsagtalan dontes!

 24. Babika szerint:

  Hát én is nagyot csalódtam a két kedvencem Dzsenifer és Enikő kiesett,valószínű,hogy ezután én sem fogom nézni,mert kettőjüknek szurkoltam.:(
  És a kismama lehet,hogy tényleg jó,de a 9.hónapban van?Hogy fogja a két dolgot összeegyeztetni???????

 25. monic szerint:

  Geszti Péterben nagyon csalodtam én is 🙁

 26. gwen szerint:

  Sokan leszólják a mentorokat, biztos megvolt mindegyiknek az oka, h miért azt választotta! Persze én sem értek minden döntéssel egyett, de attól még nem kell fikázni őket! Így is jó lesz sztem a műsor!!

 27. orsika szerint:

  Még jó hogy a zizi labor apja a vica apja aki valószínűleg Gesztit is ismeri és csúnya dolog lett volna hogy a pályatársam lányát kiejtem.Geszti te nem látsz és hallasz a füleddel?????

 28. petra szerint:

  Kedves Geszti Péter!

  Rossz döntés volt! A lányok így már nem nyerhetnek.
  Sajnálom így már nem érdekel, hogy ki veszít vagy éppen nyer!
  Én már vesztes vagyok! A további versnyt nem nézem.

  Köszi:Petra

 29. BLEK szerint:

  Geszti te boldog vagy kiejted a jó énekeseket.Katica, Enikö?
  Nézd te a kismamát nem szimpadra való menjen babázni az a dolga!RTL nagy hiba ilyen mentor mint Geszti meg Nagyferó!!tv2 yesss

 30. Gergő szerint:

  Na én ezek után bojkottálni fogom az X-faktort. Hatalmas csalódás, hogy a 2 legjobb énekest, Enikőt és Dzsenifert ez az idióta Geszti kiejtette. Soha többé nem nézem a műsort…

 31. babucika szerint:

  Geszti mentor ez vicc!ö dönt mikor repelni se tudott!RTL nagyon rossz döntéseket hoztál ilyen mentorral!Eniköt kiejteni akit azonnal megszereték a nézök!NE GESZTI DÖNTSE MÁR EL KIT SZERETSÜNK KIT NÉZÜNK! MEGASZTÁRT EZUTÁN!!

 32. Hajni szerint:

  Nagyon sajnálom Muri Enikőt!!Igazából mi volt a a baj Vele?

 33. gzsolo szerint:

  Egyet értek. Elképesztőek a mentorok döntései. Az, hogy Dzsenifert kiejtette Geszti az kiverte nálam a biztosítékot. A nézőknek kellett volna döntenie és teljesen mások lettek volna az eredmények. Ezek után nem tartom nézésre érdemesnek a műsort. A megasztárban legalább a nézők döntenek és úgy látom, hogy a nézők sokkal jobb mentorok.

 34. Ozzy szerint:

  Sajnos nagyon a béka hátsója alá süllyesztették a mentorok az egész X faktort. Keresztes Ildikó indiai filmbe illő megnyílvánulásai, Malek Miklós agyondícsérés után elbocsájtja a legjobb triót, továbbviszi azt a csapatot amelyet lehord és elmondja, hogy nem ütik mindannyian a szintet. Vicc az egész kedves RTL klub.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: