A Való Világ 5 nyertese VV Attila

2012. Február 26. Vasárnap: Való Világ 5 Finálé. Benne a 3 finalista: VV Attila, VV Csaba és VV Seherezádé. Ők hárman küzdöttek meg a végső, nagy nyereményekért.

A Finálé kezdetekor már láthattunk egy szavazati állást fantomképekkel, mely a következő volt: 33% : 8% : 59%.

Közel fél éven keresztül folyt a valóság show ötödik szériája, és a finálé elején ebből láthattunk egy összeállítást, többnyire a kiesések pillanatáról, illetve az emlékezetes pillanatokról.

A nagy show közben – ahol a nézők szavazhattak folyamatosan a műsor ideje alatt – különböző produkciók szórakoztatták a nagyérdeműt. Több ismert arc is megjelent a korábbi VV szériákból, így például: Olivér, Béci, Anikó. Nem volt panasz a zene terén sem, hiszen olyan kiváló előadók léptek fel, mint például Muri Enikő – első saját dalával Késő már címmel -, Szabó Ádám Amilé című nótájával, később pedig Vastag Csaba énekelte el A szerelem vándora című dalát.

Amikor a szavazatok állása 29% : 11% : 60% volt, egy időre a két műsorvezető – Lilu és Balázs – lezárta a szavazást, ezzel pedig kihirdették a Való Világ 5 harmadik helyezettjét, VV Seherezádét. Seherezádé tehát kiesett, így Attila és Csaba folytathatta tovább a játékot.

Seherezádé kiesett

Maradt tehát Csaba és Attila, na meg persze Attila és Csaba, akik most már párbajként küzdöttek a főnyereményért.

VV Attila vs. VV Csaba

VV Attila vs. VV Csaba

A 2 izgalom mámorában küzdő játékos sajár kortársbeszédett tartott, mely közben magukat kampányolták, és kérték a nézők szavazatait. A szavazás lezárása előtt Attilának és Csabának vissza kellett mennie a Villába, ez pedig az utolsó visszamenetel volt mindkettőjük számára. A végén hallhattuk még Kocsis Tibor énekét is – Lásd a csodát címmel. Végül megszületett a döntés: 68% : 32% arányban:

A Való Világ 5 nyertese VV Attila

VV Attila

VV Attila nyerte meg a Való Világ 5-öt

Hasonló bejegyzések..

14 hozzászólás

 1. Géza szerint:

  Hát csak anyit tudok hozzátenni ,hogy FUJ Durva nagy FUJ . MÉZGA ATTILA

 2. Komi szerint:

  Sajnálatos,hogy némely ember mennyire rosszmáju és tájékozatlan vagy csak annak teszi magát.Attól,hogy nem az a játékos nyerte meg akinek drukkolt nem muszáj sarat dobálni a másikra.Az meg,hogy beépitett ember volt ez a megállapitás szánalmas.Kitalált,koholt vádakkal ne minősitsünk senkit,mert evvel leginkább csak magunkat járatjuk le.Bárki is nyerte meg,csak gratulálni tudok neki nem volt egyszszerű.Nem utolsó sorban a többség akarata volt! ???.

 3. Zsuzsy szerint:

  Gratulallok Attila ,megerdemelted:)

 4. orsy szerint:

  mi vasarhelyrol vagyunk de mindig izgatotan neztuk a valo vilagot nagyon szomoruak vagyunk hogy veget ert mert ez meg joban oszehozta es kikapcsolta a csaladunkszeretnenk ha meg lene ra esely hogy ujra kezdodjon en orultem hogy attila nyerte meg

 5. bari szerint:

  Szerintem Attila volt az eddigi VALÓ VILÁG leg karakteresebb játékosa.Alekosz a kisuját nem éri fel

 6. zsaszi szerint:

  szerintem is

 7. zsaszi szerint:

  szerintem ez egy atveres .minden megvolt irva es kesz szomoru vagyok h nem seri nyert mert attila egy kocsog volt

 8. sure szerint:

  A Való Világ nyertese CSABA volt, függetlenül attól, hogy a díjat ki vette át.
  Romboló hatását nem tudta alkalmazni Csabával szemben, pedig az utolsó pillanatig mindent megpróbált. Kikezdte volna Csaba karakterét, pedig Csaba valóban karakter volt, következetesen képviselte a jót, és a tisztességeset. Példaértékűen!
  Örülök, hogy Csaba megmutatta az igazi arcát, és meg is tartotta végig, nem tarolt senkit, és hiába állították róla ők ketten, hogy taktikázott, de valójában egyet nem tett, széllel szemben nem “hugyozott”, nem gázolt át senkin, és a hátak mögött nem rosszindulatuskodott.
  Az a lány, aki fiatalkának vallotta magát, amikor az Attilához dörgölődzött, akkor eszembe jutott a múltja a rúdjával…hmmm…ahhoz nem volt fiatalka? Degradálni fecót az öltözködése miatt, sunyin elbújni az asztal mögé, és mindezt letagadni?
  Általában nem is nézett nyíltan, mindig alamuszi volt…jó, nála viszont attila-féle erős karakterű lányok voltak, hogyhogy ez a jellegtelen lány maradt mégis? ott nem számított az, hogy semmilyen?…hmmm
  S lehet, hogy szórakoztatónak találták sokan, számomra sokkal inkább erkölcstelen volt, aki vagy valóban “csókos” volt, ahogy olvastam, vagy a végtelen magányából kitörve lehetőséget látott abban, hogy kiadja az összes sérelmét, és világgá kürtölje….sikerült neki bizonyítania..

  Szóval CSABA hajrá, végezd az egyetemet, és kívánom, hogy az életeben maradj mindig ilyen, hidd el, amit megad szerzel meg, annak fogod értékelni a hasznát..okos gyerek vagy, becsületes, és sok ilyen példa kéne az országban..

  • SziSzi szerint:

   Tokeletesen egyetertek az igazi nyertes az CSABA volt vegig tiszta es oszinte hogy miert nyert Attila az pofon egyszeru mert a vilagon sajnos a szurke emberi reteg hatalmasodni latszik es nagyon rossz megitelokepesseguk van.

 9. katalin szerint:

  ESZT MÁR TUDTUK AZ ELEJÉTŐL FOGVA ,HOGY ATTILA AZ RTL-KLUB BE ÉPITETT EMBERE:D

  • Vera szerint:

   Sajnálom, hogy egyes emberek irigyságből leszólnak bármit is.. Az tuti hogy már a kezdetekkor tudni lehetett, hogy Attila nyeri.. És mindezt azért mert ő volt az egyetlen öszinte és normális ember bent, nem csalódtam benne.. A többiek mind mást mondtak mint amit igértek.. Vera a pornós ribi aki annyira érzékeny ehez képest mást sem láttunk, mint mindenkibe belekötött. Csaba a szépfiú aki szegényke olyan csúnya hogy az nem emberi.. Sheri pedig az idétlen röhögésével, meg az állandó nyivákolásával az ember idegeire ment.. Nem irigykedni kell, ha te jobban tudod akkor a VV6 ba jelentkezz…

  • Tigris szerint:

   Ez egy nagy baromság!

  • Erka szerint:

   Attila egy bunkó!Az RTL nek köszönheti hogy nyert,igen mert így rendezték,ezt már tudtam rég,de a Feco párbaj egyértelműen bizonyossá tette a csalást!A közeljövőben adnak neki munkát mert olyan jó fej!Mi pedig itthon kapcsolgatjuk a tv-t mikor a Shrek fejét meglátjuk a képernyőn!Ha lesz egyszer nője annak őszinte részvétem!Kiváncsi lennék rá mennyi szavazatot nyomtak rá a Lányi Laláék????

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: