2010. november 23. 15:42.

Sebestyén Balázs 6 év várakozás után szombat este útnak indult a már három szériát futott Való Világ. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy kik vezetik majd a beszavazó show-kat, illetve kik követik nyomon a Villalakók életét. Adott volt, hogy egy férfi és egy női műsorvezetőre is szükség van, azonban csak találgatások mentek, hogy kiket fog felkérni az RTL Klub.

Lilu Végül Lilura és Balázsra esett a választás. Lilu a VV3-ban már közreműködött, mint műsorvezető, de Balázsnak eddig még semmi köze nem volt a Való Világhoz. Mindenki tudta, hogy eredetileg Stohl Andrást szánták a producerek a képernyők elé, azonban a drog és alkohol befolyásoltság alatt okozott autóbalesete miatt szüneteltették a népszerű színészt.

Szombat este azonban nem várt fordulat következett. Az X-Faktor élő műsorában Balázs még figyelmeztette is magát, hogy siessen az X-Faktor után a VV4 stúdiójába. Mi több, a műsor végén Ördög Nóri szinte úgy rugdalta ki Balázst a díszletek közül, hogy beérjen, a szintén élő Való Világ 4 műsor kezdetére. Ekkor jött a meglepetés.

Stohl András Lilu mellett nem az idővel versenyt futó Balázs lépett be, hanem mindenki meglepetésére Stohl András énekelte be magát a műsorba. Egy szó mint száz, bátor tett volt a közfelháborodást kiváltó Bucit betenni műsorvezetőnek. Sokan örömmel, míg mások rosszallva fogadták a színész-műsorvezetőt. Idővel kiderül, hogy jól döntött-e az RTL Klub. Azonban ne feledkezzünk el Balázsról sem. Természetesen Ő sem marad ki, három műsorvezetője lett a VV4-nek: Lilu, Stohl András és Sebestyén Balázs.

A Való Világ 4 műsorvezetői nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Való Világ 4 nyertese Alekosz

2011. május 8. 20:52.
Hozzászólások (6) - Hozzászólás írása »
 1. vitathatatlan szerint:

  Lilu, sajnos tényleg nem vezeti kellő alázattal ezt a műsort. Nem szeretem, ha ő van, és ha ezt a szerkesztőség elolvassa és lesz még való világ, keressenek másik női műsorvezetőt…

 2. serfőző szerint:

  Lilu undoritoan és részlehajlóan vezezti a vv-ét öt kellen kiszavazni.

 3. korda szerint:

  Super az András, nagyon örülök, Ő a legjobb utánozhatatlan.

 4. hajduandras szerint:

  Balázs örülök,hogy te vezeted a műsort nagyon birlak,ugyanis minden nap halgatom a klass fm-et. Nagyon jók vagytok igy hármasban. Ennyi hülyeséget még nem hallottam egész életemben mint most a műsorotokban.És még csak annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy még nagyon hosszú ideig létezzék a klass fm. András Szlovákiából.

 5. hajduandras szerint:

  nagyon örülök,hogy ujra indult a való világ4

 6. Anita szerint:

  Örülök,hogy Stohl Andrást a történtek miatt nem ásták el, és visszatért.Tehetsége vitathatatlan. Ő is halandó és, mint ilyen nem hibamentes. Remélhetőleg tanult a történtekből és sikerül jó példát mutatnia a pozitív változás lehetősége kapcsán.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés: