A Való Világ 4 műsorvezetői

6 év várakozás után szombat este útnak indult a már három szériát futott Való Világ. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy kik vezetik majd a beszavazó show-kat, illetve kik követik nyomon a Villalakók életét. Adott volt, hogy egy férfi és egy női műsorvezetőre is szükség van, azonban csak találgatások mentek, hogy kiket fog felkérni az RTL Klub.

Végül Lilura és Balázsra esett a választás. Lilu a VV3-ban már közreműködött, mint műsorvezető, de Balázsnak eddig még semmi köze nem volt a Való Világhoz. Mindenki tudta, hogy eredetileg Stohl Andrást szánták a producerek a képernyők elé, azonban a drog és alkohol befolyásoltság alatt okozott autóbalesete miatt szüneteltették a népszerű színészt.

Szombat este azonban nem várt fordulat következett. Az X-Faktor élő műsorában Balázs még figyelmeztette is magát, hogy siessen az X-Faktor után a VV4 stúdiójába. Mi több, a műsor végén Ördög Nóri szinte úgy rugdalta ki Balázst a díszletek közül, hogy beérjen, a szintén élő Való Világ 4 műsor kezdetére. Ekkor jött a meglepetés.

Lilu mellett nem az idővel versenyt futó Balázs lépett be, hanem mindenki meglepetésére Stohl András énekelte be magát a műsorba. Egy szó mint száz, bátor tett volt a közfelháborodást kiváltó Bucit betenni műsorvezetőnek. Sokan örömmel, míg mások rosszallva fogadták a színész-műsorvezetőt. Idővel kiderül, hogy jól döntött-e az RTL Klub. Azonban ne feledkezzünk el Balázsról sem. Természetesen Ő sem marad ki, három műsorvezetője lett a VV4-nek: Lilu, Stohl András és Sebestyén Balázs.

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. vitathatatlan szerint:

  Lilu, sajnos tényleg nem vezeti kellő alázattal ezt a műsort. Nem szeretem, ha ő van, és ha ezt a szerkesztőség elolvassa és lesz még való világ, keressenek másik női műsorvezetőt…

 2. serfőző szerint:

  Lilu undoritoan és részlehajlóan vezezti a vv-ét öt kellen kiszavazni.

 3. korda szerint:

  Super az András, nagyon örülök, Ő a legjobb utánozhatatlan.

 4. hajduandras szerint:

  Balázs örülök,hogy te vezeted a műsort nagyon birlak,ugyanis minden nap halgatom a klass fm-et. Nagyon jók vagytok igy hármasban. Ennyi hülyeséget még nem hallottam egész életemben mint most a műsorotokban.És még csak annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy még nagyon hosszú ideig létezzék a klass fm. András Szlovákiából.

 5. hajduandras szerint:

  nagyon örülök,hogy ujra indult a való világ4

 6. Anita szerint:

  Örülök,hogy Stohl Andrást a történtek miatt nem ásták el, és visszatért.Tehetsége vitathatatlan. Ő is halandó és, mint ilyen nem hibamentes. Remélhetőleg tanult a történtekből és sikerül jó példát mutatnia a pozitív változás lehetősége kapcsán.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: