A TV újságban miért nem találjuk a Megasztár 5-öt?

Nagy a titkolózás a Megasztár háza táján. Internetes honlapokról és hirdetésekből tudhatjuk, hogy augusztus 21-én, szombaton indul a Megasztár 5, de ha a TV újságban be szeretnénk jelölni a nagy eseményt, akkor bizony csalódnunk kell, ugyanis a műsorújságokban nyoma sincs a Megasztár 5-nek!

Rejtély, hogy a tévé újságokban miért nem találjuk a szombat esti műsorok között a Megasztárt. Illetve az internetes műsorújságban sem lehet utánanézni a szombaton induló show műsornak. Miért? Talán a TV2 direkt arra várt, hogy a konkurens csatorna nyilvánosságra hozza az X-faktor kezdési időpontját? Miután az RTL Klub bejelentette, hogy a tehetségkutató műsora augusztus 28-án indul, a Megasztár szerkesztősége vérszemet kapva kitűzte kezdési időpontnak az egy héttel előbbi augusztus 21-et? Talán a korábbi kezdéssel próbál a TV2 több nézőt magához láncolni? Lehetséges.

Ezekre a kérdésekre nem valószínű, hogy valaha is választ kapunk. Azonban jó ötletnek bizonyul, hogy nem várnak szeptemberig a kezdéssel. A nyár eleji ízelítővel a Megasztár 5 mindenkit kiéhezve küldött nyaralni. A szabadságról hazatérő rajongók izgatottan várják a folytatást.

A kulisszák mögé sem enged betekintést a TV2. Hétpecsétes titok egyelőre még az is, hogy hány adást láthatunk, hány szombat estére ne szervezzünk más programot magunknak, és egyáltalán mikor láthatjuk a döntőt. Azt is homály fedi, hogy hány tehetséges előadó kerül be az élő adásokba, és milyen arányban válogatja be a zsűri a szóló énekeseket és a csapatokat.

Remélhetőleg a műsor elindulásával lassacskán mindenre fény derül

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. HEIL EDIT szerint:

    NAGYON BUTA DOLOG A NÉZŐKET BIZONYTALANSÁGBA HAGYNI!
    MIKOR FOGUNK MÁR NORMÁLSIAN SZERVEZNI?

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: