A The Voice októberben indul – Műsor Kisokos

A The Voice – Magyarország hangja merőben eltér az eddigi tehetségkutató műsorokat tekintve. Úgy néz ki, hogy októberben indul, lássuk, hogyan fog zajlani:

The Voice Válogatás

Rengetegen vélt és valós tehetség jelentkezett a válogatásra. Közülük egy elő-casting során százötvenen csúsznak át a rostán, akik a mesterek előtt (jobban mondva mögött) csillogtathatják meg tudásukat. Lévén, hogy ebben a versenyben valóban csak a hang számít, a bírák fotelje a színpadnak háttal helyezkedik el.

Amikor valaki dalra fakad a színpadon, és egy mester elég fantáziát lát az adott hangban, felé fordul a fotellal – a mesterek fotelje alatt egy led falon az „Akarlak!” szó olvasható.

Egy ítész szimpátiája is elegendő a tovább jutáshoz. Ilyenkor az énekes automatikusan a neki bizalmat szavazó mester szárnyai alá kerül. Amennyiben viszont többen is leadják voksukat a színpadon álló részére, az énekes választhat, kit szeretne mentorának.

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

The Voice Mesterek - A zsűri: Malek Andrea, Caramel, Somló Tamás, Mező Misi

The Voice Párbaj

A továbbjutókat a show megalkotójának koncepciója szerint nem osztják csoportokba, mint például az X-faktornál. Kortól és nemtől függetlenül alakulhatnak ki a csapatok. Egy mester + az énekesei = egy csapat. Azonban, míg a meghallgatáson a mestereknél nincs limit, a tényleges műsorba fejenként csak három-három énekest vihetnek magukkal az ítészek. Ezért van szükség a párbajra.

A mesterek maguk választják meg embereik számára a dalt, mellyel ki kell állniuk a másik ellen. S hogy ki, ki ellen száll harcba, azt is a mentor dönti el, ahogyan azt is, hogy végül kit visz magával énekesei közül az élő showba.

The Voice élő adás

Egy adásban csupán két mester versenyzői vesznek részt, és a két csapat állandó párosításként verseng egymás ellen. Adásonként egy-egy énekes gond nélkül tovább fog jutni a csapatokból, míg a mesterek másik egy-egyet végül tovább engednek, a maradék egy-egy számára pedig véget ér a verseny. Mikor mind a négy mesternek csak két-két énekese marad, sor kerül az úgy nevezett nyolcas döntőre, ahol a nézői és az ítészi szavazatok szummázásával legkevesebb pontot elért versenyzők kiesnek. A maradék négy tehetség a végső döntőben újra megmérettetik, ahol hasonló koncepció alapján a show végén győztest avatnak.

The Voice Mesterek

S ha már ennyiszer szó esett a mesterekről: Somló Tamást, Molnár Ferenc „Caramel”-t, Malek Andreát, és Mező Mihályt szerződtette le ítésznek a TV2. Sokan értetlenkednek a mester-gárdán, mondván hogy a produkció valamennyi külföldi verziójában nemzetközileg elismert celebeket ültettek az ítészi székekbe, idehaza pedig cseppet sem erőltették meg magukat a producerek.

Íme a The Voice teljes Csapata

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: