A tévésarok kialakítása

Mindenkinek szüksége van egy kisebb-nagyobb helyre, ahol a televízióját és az egyéb elektromos eszközeit tartja. A kis hely sem kifogás, ma már szinte minden lapostévéhez, LCD vagy LED tévéhez van állvány, amellyel rengeteg helyet tud megspórolni.

Nagyon kevés olyan nappali van, ahol nincs tévékészülék. Általában a nappali éke, és a család központi helye, így feltétlenül szükséges, hogy ízlésesen legyen berendezve. Teljesen mindegy, hogy kicsi a tér vagy nagy, sok pénzünk van kialakítani a területet vagy kevés, nyugodtan higgyük el, hogy néhány ezer forintból is gyönyörűen meg lehet szépíteni a területet.

Hol legyen a tévé?

Ma már szinte nem is lehet kapni hagyományos „doboztévét”, csak vékony kivitelű változatban készítenek LCD, LED és plazmatévéket. Fontos, hogyha a készüléket talppal kívánjuk tárolni, akkor nagy teherbírású asztalt válasszunk. Amennyiben úgy döntünk, hogy a tévé a falra kerül, akkor a készüléknek megfelelő fali konzollal rögzítsük a falhoz. Ha nem tudjuk, hogy milyen fali konzol szükséges a tévénkhez, akkor olvassuk el a használati utasítását, de ha webshopban rendelünk, akkor ott a leírásban szerepel, hogy mekkora, milyen súlyú berendezésekhez ajánlják.

Csak rajtunk áll, hogyan alakítjuk ki a saját tévéző sarkunkat

Csak rajtunk áll, hogyan alakítjuk ki a saját tévéző sarkunkat

Az asztal

Olyan asztalt válasszunk, ami színben és textúrájában beleillik a lakásba. Ne zsúfoljuk túl, de ne is legyen nagyon üres. Mehet oda a set-top-box, a különféle lejátszók, videó, Blu-ray vagy DVD felvevő-lejátszók, de ha vannak játékkonzoljaink, például Xbox vagy Playstation, az is nyugodtan helyet kaphat a tévé mellett. Ha még mindig van helyünk, nyugodtan pakoljuk oda rendszerezve a DVD-inket és a számítógépes játékaikat. Amennyiben még ezek után sem tudtuk kitölteni a tévészekrény terét, rakjuk oda virágokat, nagyon jól fognak mutatni ott. Amennyiben a televíziónkat a falra szereltük, akkor kerüljük a körülötte lévő tér kitöltését, zavaró lehet tévénézés közben, ha belelógnak a virágok, DVD tokok a képbe.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: