A szülők nevére kerülnek Kozso milliós adósságai

Komoly pénzügyi nehézségei vannak Kozsónak, az elmúlt évek során több cége is csődbe ment, van olyan, amelyiket éppen most számolják fel. A híres popsztár milliós adósságokat halmozott fel.

A zenésznek nem csupán cégei vannak rossz anyagi helyzetben, hanem mint magánember is rengeteg tartozást halmozott fel – írja a Blikk.

Úgy tűnik, Kozso nem képes bánni a pénzzel, ugyanis a 48 éves zenésznek rengeteg tartozása van. A Csengery utcában lévő ingatlanján 1,5 milliós tartozás van, ennyi közös költséget mulasztott el befizetni Kozso, emellett több mint 130 ezer forinttal tartozik pluszban a társasháznak.

Ezt az ingatlant most édesapja nevére íratta. A Blikk utánajárt, mivel rendelkezik még a zenész, de itthon csupán egy végrehajtás alatt álló üzletrész van az énekes nevén, más nem.

Kozso szülei nevére íratta milliós adósságait

Kozso szülei nevére íratta milliós adósságait

Korábban egyébként már íratott szüleire mást is, például a Teasire Hungary Kft-t, amit édesapjára és egy másik nőre hagyott. A cég ma már felszámolási eljárás alatt áll, mivel több végrehajtást is kapott rögtön azután, hogy Kozso megszabadult tőle. Egy másik kft-ben is érdekelt volt az énekes, a Zöld Teknősben, igaz, itt szülei mellett. Amikor kiderült az adótartozásuk, az énekes egyszerűen csak kiszállt a bizniszből. Kozso szülei vállát nemcsak a felszámolás alatt álló cégek nyomják, hanem egy százmillió forintos tartozás is, ugyanis fiúk sződligeti otthona is az ő nevükön van, 2007-ben jelzálogot vettek fel a több mint 91 milliót érő ingatlanra.

A lap információi szerint a jelzálogot akkor terhelték az ingatlanra, amikor Kozso Amerikába indult, hogy sikeressé váljon. Nem kizárt tehát, hogy ez volt az énekes induló tőkéje. A világhírnév azonban nem jött el, és az énekes hazajönni kényszerült.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: