2012. október 13. 21:47.

X-faktor döntő: Spirit. Ők azok, akiket a mentorok toboroztak össze még az x-faktor táborban. 2 fiú és egy lány felállásban kellett újra próbálniuk az éneklést.

Ami részben már remekül sikerült is, különben nem jutottak volna be az élő adásba.

A zenekar tagjai is őszintén elismerik, hogy sokkal jobbak együtt hárman, mint egyedül szólóban. A trió formáció tehát bejött.

Keresztes Ildikó szerint is iszonyúan jól állnak egymáshoz. Malek Miklós megdícsérte Feró dalválasztását. Geszti Péter szerint nagyon jók együtt, viszont a szólóéneklésen még van mit javítani.

A Spirit produkciója

A Spirit együttes az 1. élő adásban nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Spirit

3. Döntő: A Spirit kiesett

2012. október 27. 22:17.
Spirit

Spirit – 3. élő adás

2012. október 27. 21:04.
Spirit

Spirit – 2. élő adás

2012. október 20. 20:36.
Spirit

A Spirit továbbjutott: Mentorok Háza

2012. október 7. 21:41.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. vicus szerint:

    A Spiritnek üzenem: Nem az a lényeg a zsűrinek kiért kell kiállni, kit kell nyertesnek kihozni, hanem kinek mennek el az emberek a koncertjére, kinek veszik meg a CD-jét, kinek a számait töltik le. Szuper jók vagytok! Arról meg nem tehettek, hogy mot legutóbb vacak számot kaptatok, és a párbajnál annyi időt sem kaptatok, hogy a gombócot a torkotokban , a könnyeiteket lenyeljétek. Ne adjátok fel! Az első adáshoz hasonló számokra törekedjetek. Nektek az áll jól, főleg a Kinga hangjához.

  2. lovespirit szerint:

    nagyon jók vagytok

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztiánt mindenki apjával azonosítja, ő pedig ebből a szűkítésből szeretne kilépni az x-faktor segítségével. Megtudtuk, hogy Krisztián 4 éve ...