2010. december 23. 18:05.

Leonidasz A párbaj előtti éjszaka Éva és Leonidasz nem fért a bőrébe, ismét összeveszett. A lakóknak elegük van az állandó piszkálódásokból és kiabálásokból, így már várták, hogy ez egyikük kikerüljön a Villából. Viták alakították a párbaj előtti napot, most Olivér haragudott meg a többiekre, de főleg Szandikára, mert elég intim pillanatban nyitott rá, pedig jól tudta minden lakó, hogy Olivér éppen könnyít magán.

A várva várt párbajon Éva elsöprő győzelmet aratott, a nézők 72%-a a Törtetőt akarta a Villában tudni. Leonidasznak véget ért a játék, pedig a lakók többsége az Anyukák kedvencét várta vissza. Különös, hogy Leonidasz egész Villaléte alatt nem volt olyan aktív, mint a párbajon. Éva természetesen hozta a formáját, beszólogatott a fiúnak, de visszakapta a csípős megjegyzéseket. Liluék különös bejelentést tettek: a nem várt kizárás miatt (korábbi cikkünkben megírtuk, hogy Zsuzsit verekedés miatt kitiltották a Villából) új lakó költözhet be. A nézők interneten szavazhatnak, hogy a Törtető Ildi, vagy a Rosszkislány Niki kavarja fel a Villa életét. Mindkét jelöltet már megismerhette a közönség, hiszen a Beszavazások alkalmával majdnem ők kerültek be a Villába. A lakók természetesen mit sem sejtenek az új lakóról, úgyhogy ma este nagy meglepetésben lesz részük.

A nézők Leonidaszt küldték haza nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szécsi Böbe és Helmeczi Bianka a 3. párbajon (fotó: voice.hu)

Voice 3. Párbaj, újabb 6 továbbjutó

2012. december 8. 9:46.

Nehéz spórolni a Villában

2011. január 28. 18:22.

Éva ismét győztesen tért vissza

2011. január 17. 17:29.

Olivér tért vissza a Villába

2011. január 3. 14:39.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=80 w=320 h=80 float=left]Felgyorsultak az események a Villában: Zsuzsit kizárták a Villából, Leonidasz párbajozik ma este Évával, Szandika könnyítene ...