A műsor után videókkal visszavárunk

Hamarosan kezdetét veszi az x-faktor. Mint tudjuk, ismét a táborból jelentkezik a tehetségkutató, ahol jelenleg 50 versenyző (csoport) küzd meg a győzelemért. A mai adás izgalmasnak fog indulni, ahol szintén sokan esnek ki, és a következő hétre már csak 24-en maradnak. Látogass vissza a műsor után, újra megmutatjuk neked a legemlékezetesebb pillanatokat.

Gyere, nézz videót, és mondd el a véleményed!

Nálunk ezt mind megteheted, sőt még többet is. Csatlakozz a közösségbe, szerezz új barátokat az x-faktor által, vagy csevegj a versenyzőkkel, vagy azok rajongóival. A lap alján bármikor elmondhatod kulturált véleményedet, és hozzászólhatsz mások beszélgetéseihez is.

Az x-faktor után itt nálunk folytatódik az online buli, csak csevegj a többiekkel 🙂

A műsorhoz jó szórakozást kívánunk, az örömteli perceket pedig itt folytathatod 🙂

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Kovács Éva szerint:

    Sziasztok!

    A továbbjutókat miért nem adták le? Csak néhány alul teljesítőt mutattak be és azokat a versenyzőket akikre mindenki kíváncsi lett volna, miért nem? Hol vannak a videók?

  2. neferke szerint:

    sziasztok sajnálom azt a tényt hogy nem hozzáértöemberek ülnek a zsüriben mint például malek miklosnak nem tetszett nyári edit aki nagyon jol énekel de akiböl nem lessz sose énekes az jo meg a geszti péter dalokat ir aztmeghallgatnám

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: