A mentorokat elemezte Frabato

Frabato elemezte az X-faktor zsűréjének személyiségét horoszkóp és számmisztika szerint. A boszorkánymester szerint nagy összecsapások várhatók a tehetségkutató műsorban. Az elemzésből az derül ki, hogy a RTL Klub rendezőinek nagyon kell figyelniük a zsűri hóbortjaira, csatáira a műsor folyamán.

Keresztes Ildikó oroszlán, Geszti Péter bika, Nagy Feró pedig bak csillagjegy szülöttje. Lesz konfliktus bőven, ígéri Frabato. Egyes csillagjegyek összeillenek, de a mentorok személyisége mégis meggátolja ezt. Malek Miklós horoszkópját homály fedi, mivel a zenei producer külföldön tartózkodik, és Frabato nem tudott a pontos születési dátumhoz hozzájutni.

Nagy Feró és Keresztes Ildikó nincsenek összhangban. Mind a két énekes rockban utazik, mindegyik lázadó egyéniség, de Ildikó horoszkópja érzékeny személyiségi jegyeket is tartalmaz – show, feszültség, izgalom, viszály is várható.

Malek Miklós a krisztusi korban van, így a következő két év meghatározó lesz az életében, és valami olyanba fog belevágni, amit még nem csinált. Frabato azt tanácsolja, hogy a tehetséges előadók mellett érdemes a zsűrit is figyelni a műsorok folyamán

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

 1. őszintén szerint:

  “…Malek Miklós horoszkópját homály fedi, mivel a zenei producer külföldön tartózkodik, és Frabato nem tudott a pontos születési dátumhoz hozzájutni.”

  Dátum nélkül felfedett “homály”))))

  Malek Miklós szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen. Műveltsége olyan szintű, hogy nem megy bele nevetséges “magamutogató” vitákba, viszont őszintén kimondja véleményét, és fel is vállalja azt.
  Konfrontálódni nem fog, annál okosabb, és műveltebb.

 2. őszintén szerint:

  “show, feszültség, izgalom, viszály is várható.”

  Tisztelt Frabato !

  Nem várható, mert eddig is volt.
  Ez a 4 szó mindig is jellemző volt a műsorra, az eddigiekre is)))

  “a tehetséges előadók mellett érdemes a zsűrit is figyelni a műsorok folyamán…”

  Ez szintén egy olyan “felhívás”, ami eddig is megvolt, hiszen ezért lehetséges az, hogy a nézők kritíkát fogalmaznak , és fogalmaztak meg eddig is a zsűri tagjaival szemben. Amit tettek az elmúlt versenyek alatt is.

  Összességében az Ön által megfogalmazott “általános” gondolatokat megelőzte az eddigi versenysorozat, és a nézők .
  Ön leírta azt, amit Ön nélkül is mindenki tudott, látott, tapasztalt , és (különböző oldalakon)hozzászólásaiban meg is fogalmazott.

  Elnézést, én is leírtam az észrevételeimet, amihez nem volt szükség “dátumokra”))))))

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: