A héten igazi színház vált a villából

A villalakók már megszokhatták a meglepetés feladatokat, amikkel a szerkesztők kedveskednek mindenki szórakoztatására. Ezúttal Hajdú Steve és Magyar Attila segítségével kóstolhatnak bele a színház világába.

Bár a villa eddig is egy hatalmas színpad volt, most még inkább érezhetik a villalakók a szereplést, hiszen kezdetnek egy-egy verset kellett előadniuk, majd szituációs feladatokkal folytatták. A feladatokkal néha meggyűlt a bajuk a villalakóknak. A versértelmezéssel VV Fecó áll hadilábon, míg VV Kingát érzékenyen érintette az egyik helyzetgyakorlat. VV Sehi, VV Eszter és VV Attila feladata ugyanis az volt, hogy eljátszanak egy szerelmi háromszöget, ahol két barátnő rájön, egyikük újdonsült szerelme a másik férje. VV Kingának kellemetlen emlékek jutottak eszébe, amikor őt is megcsalták. Ez azonban azt is jelentette, hogy a botcsinált színészek megfelelően játszották szerepeiket, annak ellenére, hogy még arra sem volt lehetőségük, hogy egy pillanatra kiszaladjanak a fürdőszobába sminket, hajat igazítani.

Színház a Való Világ 5 villájában

Színház a Való Világ 5 villájában

VV Fecónak és VV Csabának kevésbé kellemetlen pillanatot kellet eljátszaniuk, amit jól meg is oldottak. A fiúk két idegent alakítottak, akik egy focimeccsen a gól pillanatában egymásra borulnak. Persze a két profi színészkollega jelenléte és irányítása sokat segített a villalakóknak.

A két színész-mentorral egyébként a nézők már “komolyabb” produkciókban is találkozhattak. Magyar Attila például rendszeres szereplője különböző színházaknak, színitársulatoknak, karrierje folyamán például Shakespeare műveket is játszott. A nézők jelentős része számára azonban leginkább a tévés szerepléseiből, vagy a Gregor Bernadettel folytatott, nagy visszhangot keltő kapcsolata miatt ismert.

Hajdú Steve szintén jó ismerőse Shakespeare-nek, de több mozifilmben is feltűnt karrierje folyamán, pl.: Üvegtigris 2, Csak szex és más semmi, Egy bolond százat csinál – de ugyanígy szerepelt a már kultikussá vált Kisváros című sorozatban is.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: