A döntőbe jutás a tét

Ma este kiderül, hogy ki az a két versenyző, aki bejut a Megasztár 5 fináléjába. Kökény Attila, Tolvai Renáta és Szíj Melinda van már csak versenyben. Mint minden döntőre, most is lázasan készültek az énekesek. Mindenki érzi a súlyát a ma esti produkciónak. Pontosan ki milyen dallal készült mára, legyen titok, de annyit elárulhatunk, fantasztikus show-t fogunk látni.

Sztárvendégként a Megasztár 4 győztese, Király Viktor érkezik. Vadonatúj lemezének címadó dalát adja elő a közönségnek. Viktor boldogan gondol vissza a megasztráros időszakra, bár a sok stresszt nem tudja elfelejteni. A műsor szervezői annyit elárultak a december 17-ei döntőről, hogy minden Megasztár 5-ös versenyző szerepelni fog, és az előző szériák győztesei is színpadra lépnek majd. Sztárvendégek és látványos előadások fogják színesíteni a két döntős versenyét. Mint minden adást, természetesen a döntőt is élőben fogja közvetíteni a TV2.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Micimackó szerint:

    Szerintem kezdettől fogva bunda az egész.:-( Ugyanakkor a mostani színvonal gyenge, sótlan…unalmassá vált a műsor, sok a reklám, sok az ismétlés, időhúzás….a zsűri pedig inkább no comment.

  2. adri szerint:

    Kedves Szavazók!
    A múlt hétig én is szavaztam,de amikor a Kállay-t küldte haza a zsűri akkor jöttem rá hogy bunda és mutyizás az egész verseny!Az Andrásnak volt és hála Istennek még van is az egész versenyzők között a legjobb,legkülönlegesebb hangja az egész szinpadi megjelenése,úgy ahogy van Megasztár.Szemben Szíjjal akinek ha meghallom a hangját már fel áll a hátamon a szőr.Nem hiszem el hogy mindenki ilyen süket,én laikusként hallom a hibákat a zsűri?Ez az egész csak egy megjátszott viselkedés amit valaki vagy valakik tanácsoltak neki mert így meg lehet vezetni a sok butuska embert,de ha ezek a butuska emberek látnának akkor nézzék már meg hogy amikor a zsűri negatív véleményt mond(JOGOSAN)akkor milyen gyűlölködés van a szemében.Na mindegy ,nagyon kár hogy hazament András!!!Remélem hogy minél hamarabb csinál egy jó kis lemezt én leszek az első aki megveszi.Örülök hogy Mester Tamás védi Szíjjal szemben a versenyzőket de ezt megtehette volna a múlt héten András javára is!Menjen már végre haza Szíj mert nagyon irritáló már a személye!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: