A Dal – Kialakult a középdöntősök mezőnye

A Dal harmadik, egyben utolsó elődöntőjére szombaton került sor. Ismét tíz nóta csapott össze, amelyből hat juthatott tovább a középdöntőbe.

A harmadik Dal elődöntőben is tíz dal versengett a továbbjutásért. A legmagasabb pontszámot, 47-et Radics Gigi Új fáj című dala kapta, magabiztosan jutott tovább a 16 éves énekesnő a középdöntőbe. A második legtöbb pontot, 45-öt Cserpes Laura kapta, Élj pont úgy című nótájával. Harmadikként Polyák Lillát juttatta tovább a zsűri, így a Valami más című dal a középdöntőben is megmérkőzik majd.

A nézői szavazatok alapján ezen a héten is hárman jutottak tovább, Mohamed Fatima: Nem baj, Puskás Péter: Amíg ég a tűz és a United: Tegnap még más voltál című dalai jutottak tovább.

Az elmúlt három hét dalaiból kialakult tehát a tizennyolc fős középdöntős mezőny. Az első elődöntőből már kvalifikálta magát Agárdi Szilvia és Pál Dénes, Keresztes Ildikó, és Rácz Gergő. A nézői szavazatok alapján Baricz Gergő, Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás mehet még egy kört.

A Dal: indul a középdöntő

A Dal: indul a középdöntő

A második elődöntőben a zsűri Gáspár Laci és a Plastikhead, Kállay Saunders András és Odett dalát tartotta a legjobbnak. A nézők ByeAlexet, Janicsák Vecát és Vastag Tamást jutalmazták meg a legtöbb vokssal.

A Dal középdöntője két napos lesz, a döntőbe jutotto produkciót egyik felét a zsűri dönti el, a másik felét pedig a nézői szavazatok. A döntőbe nyolc dal kerülhet, ahol négyet juttat tovább a zsűri, a négy legjobb közül pedig a nézők szavazzák meg, hogy ki fogja képviselni hazánkat Malmőben májusban.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: