A Csillag Születik 2012. március 17-én indul

A kartc.hu értesülései szerint a Csillag Születik műsor 2012. március 17-én indul.

Egy jó ideje titok övezte a 2012. évi Csillag Születik indulásának időpontját. Korábban már hírt adtunk róla, hogy tavasszal indul a tehetségkutató műsor, de pontos időpontot az RTL Klub még nem árult el. Bizonyára sokan várják már az indulást, hiszen a konkurens csatornán a Megasztár 6. javában tart. Nos, a lepel lehullt, és az időpont kiderült.

A Csillag Születik 2012. március 17-én, szombaton indul

Az RTL Klub tehát úgy döntött, hogy szombati napra teszi a népszerű műsorát, amin természetesen nem lepődünk meg, hiszen az övé volt ez a nap korábban is, illetve a Megasztár is péntekenként sugározza adásait. Sok újdonságot hoz a csillag születik 4. szériája, mely érinti a zsűri kilétét is.

A Csillag Születik zsűrije

Csillag Születik zsűrije

A Csillag Születik zsűrije: Puzsér Róbert, Pokorny Lia, Hernádi Judit, Hajós András

A csillag születik műsorvezetői

Ördög Nóri és Lilu

Ördög Nóri és Lilu vezeti a Csillag Születik 4. szériáját

Hamarosan tehát már a tv képernyője előtt szórakozhatunk a vicces, vagy éppen tehetséges produkciókon a Csillag Születik színpadán.

Kattints a Megosztom gombra, hogy mindenkihez eljusson a hír!

Hasonló bejegyzések..

6 hozzászólás

 1. Renátó szerint:

  Puzsér Róbert egy tehetségtelen bal fas…. le kritizál mindenkit elsőként nézen magára hogy nézki és még hozá rapel tiszta nevetséges a hangi adotsága meg a gatyámba van nem való tehetség kútató showba.

 2. rea szerint:

  robert!robert!miert is vagy te zsuri tag egyaltalan?ki vagy te hogy ennyire kritizalj?es minden kritikad mintha teged irna le igazabol!!!!!!!!
  borzalmasan IDEGESITO VAGY!!!!!!!!!!!!!
  NEM LEHETNE HOGY LELEPJ EGYSZERUEN ES NE VEGY RESZT TOVABB A ZSURIZESBEN? NEM ODAVALO VAGY!!!!!!!!!!!SAJNOS FOLHABORITOAN VISELKEDSZ!
  a mimikad ,a nyers megjegyzeseid,retenetesek!!!!
  legy te hejukben!es gondold at…………hogyan fogalmazol………..

  • Névtelen szerint:

   Sajnos igazad van ez a pasi tiszta rémálom. Mit tud ő felmutatni hogy semmi nem jó neki. Az ismeretlenből előbukkan és játssza a kemény zsűritagot. A helyére kéne valakit keresni. Rosszindulatú és ostoba. Aki egy 12 éves fiúnak azt meri mondani hogy nem autentikus, “szegény biztos értette is?” az húzza le magát. Jó módort és illemet kéne a kedves Róbertnek tanulnia mielőtt a kamera veszi és nem ártana ha szakmai gyakorlata is lenne valamihez!!!

 3. csenge szerint:

  ha tudjátok irjátok meg hogy a beválogatást leadjátok e adázsba mert nézem egy kicsilány csenge kiskunfélegyházárol. sziasztok puszi nektek.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: