2013. június 11. 11:17.

A világhírű angol tehetségkutató győztese a magyar Attraction táncegyüttes lett! Bár esélyesekként tartották számon a magyar árnyékszínházat, mégis meglepetést okozott a magyar győzelem. Az egész ország izgult a csapatért, amióta kiderült, hogy túljutottak a selejtezőn.

Az Attraction nevű magyar táncformáció nem akármilyen tettet vitt véghez: idegen országban, a világ egyik legismertebb tehetségkutatójában lett győztes. Egy olyan versenyen, ahol még a világhíres Susan Boyle sem tudott diadalmaskodni. A magyar csapat a világhírnév miatt indult a brit tehetségkutatóban, ahol látványszínházuk megríkatta a nézőket és a zsűritagokat is, különösen Amanda Holdent és Alesha Dixont.

Az ismert tehetségkutató olyan, mint a hazai Csillag születik, vagyis mindenféle tehetséges ember indulhat a megmérettetésen. (Egyébként a formáció indult a Csillag születikben, de még a döntőig sem jutottak el) A Britain’s Got Talent három fordulós, selejtező, középdöntő, döntő. Míg az első két fordulóban az Attraction megható történeteket táncolt el, addig a fináléban az angol nemzettel kapcsolatos életképeket mutattak be. Láthattuk például Erzsébet királynőt, de az Olimpiából is kaptunk pillanatképet.

Az Attraction győztes produkciója

A britek már az első forduló után a szívükbe zárták a magyar tehetségeket, és voksaikkal egészen a győzelemig juttatták őket. Először a legjobb hármat hirdették ki, oda bekerült Richard és Adam, két énekes fiatalember, Jack Carroll, a tizennégy éves humorista fiú és a mi csapatunk. Richard és Adam a harmadik helyet csípték meg, a rendkívül jó humorú Jack pedig a második lett.

Hogy mit hoz a jövő az Attractionnek, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy a csapat világhírnévre fog szert tenni, és rengeteg fellépés vár rájuk az elkövetkezendő időszakban.

Pillanatkép a középdöntős produkcióból

Pillanatkép a középdöntős produkcióból

A Britain’s Got Talent 2013 győztese az Attraction nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Lilu vezeti a negyedik X-Faktort 2013-ban (fotó: Zsólyomi Norbert)

Lilu vezeti az X-Faktort 2013-ban

2013. május 17. 14:39.
Már folynak a jelentkezések a The Voice 2013-as versenyére

The Voice 2013. jelentkezés

2013. május 7. 15:43.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Felbomlott Putyin házassága

A 60 éves orosz elnök, Vlagyimir Putyin és felesége Ljudmila élő tévéadásban jelentették be: 30 év után elválnak. Az elnöki ...