2010. május 8. 18:31.

Sebestyén Balázs Több ezren jelentkeztek a Megasztár nevet viselő tehetségkutató 5. szériájába, ám csak egy valaki válhat közülük legendává. A zsűri a meghallgatások során több fület gyönyörködtető hanggal megáldott versenyzőt juttatott tovább, ugyanakkor – ahogy ez egy versenyen lenni szokott – másokat viszont el kellett utasítaniuk. Az utóbbit egyesek nehezen viselték.

Így volt ezzel Attila is. Otthonában sokat énekel és kraeoke-zik Édesanyjával együtt, minek révén nagyon sokan elismerik tehetségüket, elmondása szerint. A zsűri döntését éppen ezért teljesen igazságtalannak érezte, s miután számon kérte a bírákat, átkot szórt valamennyiükre.

„Csak az fél az átoktól, aki igazságtalanul követ el valamit, szerintem. Én sosem átkoztam meg senkit. Mindig szerelmi bűbájokat mondtam, meg Istenhez imádkoztam, hogy legyen egy lány, aki szeret életem végéig.” – Közölte az Aktív riporterével a csalódott fiú.

„Az igazi rontást az bal kézzel csináljuk, nem pedig jobb kézzel. Ezzel a saját maga negatívumát közvetítette ki a közönség fele, a zsűri fele. Nem túl hatásos módszer.” – tudtuk meg Frabatotól, a boszorkány nagymestertől. Ily módon a Megazsűrinek nem volt félnivalója, Attila pedig azóta már visszavonta szitkát, azonban felháborodása és mérge nem enyhült.

A bírák ítéletére átok volt a revans nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Malek Miklós után Keresztes Ildikó is távozhat az X-faktorból

Keresztes Ildikó is bérhang volt

2012. október 29. 11:20.
Dopeman, felesége és kislánya

Dopeman újra szakított volt feleségével

2012. szeptember 13. 19:25.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. Bardi Ágnes szerint:

    MIKOR HIVNAK CASTINGRA ÉS MIKOR LESZ ATV-BEN A TŐBBI VÁLOGATÁS ÁGI

  2. Bardi Ágnes szerint:

    Mkor lesz ujbb casting válogatás áprilisba 5-szőr jelentkeztem de bese hivtak pedig a tv hirdeti hogy lehet még menni.Mikor lesz a tv-ben további válogatás?
    Váksz vár Ági63

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=29 w=100 h=240 float=left]Alig három hónapja él Magyarországon a Megasztár egyik lehetséges új üdvöskéje, máris a figyelem középpontjába került. ...