A 2. válogatás emlékezetes pillanatai

2012. február 17. 21:00 óra. Lement a 2012-es Megasztár második válogatásának adása is a TV2 műsorán. Idézzük fel az emlékezetes pillanatokat, perceket.

Az előző adásban talán több kirívó produkciókat láthattunk és hallhattunk, most azonban több tehetséges előadóról is egy kisebb riport készült, majd csaknem végignézhettük az előadását. Sokan nagyon sokat tettek fel erre a versenyre, hihetetlen áldozatokat – sokszor olyanról mondtak le, mely az életben csak egyszer adódik – voltak képesek hozni, mégis csalódással kellett távozniuk. Voltak azonban, akiknek érdemes volt jelentkezniük a versenyre, hiszen tehetségük felszínre tört. Nézzünk párat vissza.

Horváth István: Livin’ on a prayer (Bon Jovi)

István folyamatos harcot vívott a zenével és szakmai karrierjével. Többször nekifutott már az éneklésnek, és nem egyszer hagyta ott a rendőrtiszti főiskolát. Jelen stádium ismét az éneklésnek kedvezett, hiszen a Megasztárra hajt. Meg is volt a megasztár zsűri válasza erre: “Ne legyél Rendőr!”. Nézzük vissza az előadását, egy kisebb riporttal körítve:

Nagy Kristóf „Bozont”: Don’t stop the music (Jamie Cullum / Rihanna)

Idegesítő, mégis jó. Így vélekedett és nyilatkozott a zsűri az előadásra. A 23 éves, budapesti fiú napról napra él, próbateremben dolgozik, és sokat foglalkozik a zenével, tetoválásai is a zenét színbolizálják.

Józsa Janka Evelin: If I were a boy (Beyonce)

A 22 éves, jó hangú lány már a második diplomájáért tanul, közben pedig énekesi karrierjét próbálja egyengetni, ezért is jelentkezett a Megasztárba. Bár a zsűri nagyon kritizálta, ha hihetünk a tv2.hu honlapjának, akkor továbbjutott a legjobb 24 közé (?):

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: