86 év cölibátus után született két gyereke

92 éves korában született első gyermeke Ramjeet Raghavnak. Az indiai aggastyán 86 évig élt cölibátusban, azóta megszületett a második gyermeke is.

Az indiai férfi már akkor bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, amikor 92 évesen lett először apa. Az újságírók nemrégiben látogatták meg a most 96 esztendős aggastyánt, ugyanis megszületett a második kisfia is. Ekkor döbbenetes hálószobatitkokra derült fény: Raghav tíz évvel ezelőttig, 86 éves koráig önmegtartóztató életet élt.

2002-ben találkozott először a nála 42 évvel fiatalabb Shakuntala Devivel, aki később a felesége lett. 86 éves korában döntött  úgy, hogy nem szeretne szűzen meghalni. Ezután lett a párnak az a vágya, hogy gyermeket szeretnének, mindjárt kettőt, és fiút.

86 év után született gyereke

86 év után született gyereke

Nem azonnal jött össze a baba, első gyermekük, Vikramjeet most 4 éves, a kisebbiket Ranjeetnek hívják. Anyagi okokból nem tudnak vállalni több gyermeket, ezért sterilizáltatták az asszonyt. Az aggastyán azt nyilatkozta, meg fog mindent tenni annak érdekében, hogy fiainak mindenük meglegyen az életben. Azt mondta, valószínűleg azért ilyen jó a nemzőképessége, mert tejen, vajon és mandulán él.

Az újságok egyébként vitatkoznak Raghav pontos életkorával kapcsolatban, ráadásul az idősebbik gyermek születési évét is mindig másnak írják. A képek alapján valószínű, hogy a kis Vikramjeet 2008-ban jött világra.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: