6 versenyző a Mega Döntőben

2012. Március 2. 21:00. A megasztár 2012. versenyének első párbaja zajlott le, ahol 6 produkciót juttatott tovább a zsűri.

A Megasztár párbajában 24 versenyző került be korábban. Ők azok, akik már élvezhették a luxuskörülmények perceit, hiszen a TV2 elszállásolta őket. Az együtt lét már csak azért is kellett, mert a párbajon duetteket adtak elő, és a felkészüléshez elengedhetetlen volt a közös munka.

A zsűrinek minden produkció után nehéz volt meghoznia a döntést, vagyis eldönteni azt, melyik tehetséges versenyző jut tovább a kettő közül. Volt, ahol nagyon professzionális és színvonalas előadást láthattunk, hallhattunk, ezért állt elő patt helyzet, volt ahol pedig egyformán gyengén szerepeltek a versenyzők. A döntésnek természetesen minden produkció után meg kellett születniük, így alakult ki az alábbi névsor.

Ők már biztosan a Mega döntőben vannak

A nevükre kattintva visszanézheted a produkciót

A következő adásban újabb 6 párbajt láthatunk, ahol újabb 6 versenyző fog továbbjutni. Kövesd oldalunkat, nálunk mindig megtalálod a legfrissebb Megasztár híreket, videókat, eseményeket.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: