4 Évszak – 4 Megasztár

Pár hét és kiderül, ki a legjobbak legjobbika. Egyre szorosabb a verseny, egyre nagyobb a tét (de nem a lét a tét : ) ). Már csak négyen vannak: Szíj Melinda, Tolvai Renáta, Kökény Attila és Kállay-Saunders András. A ma esti döntőben kimondottan évszakos dalokat hallhatunk. Vagyis olyan dalokkal készülnek az énekesek, amik tipikusan valamelyik évszakot juttatják az eszünkbe.

Még csak találgatni lehet, hogy talán felcsendül Balázs Fecó Évszakok című dala, vagy egy jó kis karácsonyi nóta, vagy talán egy tengerparti nyaralásra repítik a Megasztárosok a nézőket? Kállay-Saunders András ma este is kemény fába vágja a fejszéjét, ugyanis nem angolul, hanem magyarul fog énekelni. De hogy mit, az még legyen meglepetés! Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön!

A versenyzők már csak lézengenek a színpadon, azonban a zsűri végre teljes létszámában lesz jelen. Múlt héten Eszenyi Enikő hiányzott az ítészek közül, egy műtét miatt kellett kihagynia a vetélkedőt. Ma este Mester Tamás, Presser Gábor és Friderikusz Sándor mellett Enikő is bírálja a Megasztárosokat. Ma sem marad sztárvendég nélkül a nagyérdemű. Nem más, mint Rúzsa Magdi lép fel a Megasztár 5 színpadán. Egy különleges produkcióval készül az egykori Megasztár 3 győztese, ugyanis egy siket modell segítségével adja elő produkcióját. Weisz Fanni, a szép modell jeleli végig a dalt, így nem csak a tökéletesen halló nézőkhöz jut el Magdi éneke.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. Röf szerint:

  Igen, helyes, meg azt is milyen szívmelengető elképzelni, ahogy Melindácska a patakban kék pulcsiját mossa, mossa – minden este, hogy reggelre megszáradjon. Mert nincs neki másik. :(. Szerintem már csak ezért is megérdemel pár száz szavazatot, hajrá, széplelkek!

 2. csilla szerint:

  Claudiának! Nekem eddig nagy kedvencem volt, de az a pulóver téma nem volt valami tisztességes!!! Miért volt arra szükség?
  Sok mindent lehetne az életben kritizálni, mi van akkor, ha valaki nem annyira gazdag, hogy minden nap más ruhát vehessen fel. Az a lényeg, hogy tiszta legyen.

 3. csilla szerint:

  Nekem Melinda a kedvencen, bárki bármit is mond. Az az igazi Megasztár, aki még csak most kerül olyan pozícióba, hogy ki mer állni emberek elé. A többiek, akik még bent vannak már gyakorlatuk van. Könnyű úgy a közönség elé állni, akinek már több évtizedes múltja van.

 4. Erdélyi igazi MAGYAR szerint:

  HAJRA Reni egy igazi ERDELYI csaj vagy megmutatad megegyszer,hogy neked a dontoben az utolso alomasod ,szegyeje meg magat minden Megasztar nezo aki teged le romanoz es azt mondjak hogy nem beszelsz jol magyarul ,szerintem meg sosem jartak erdelyben es ok nemtudjak hogy a magyar nyelv bolcsoje itt van nalunk ami a tortenelmet illeti halvany gozuk sincs

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: