2011. október 20. 10:42.

A Médiatanács 292 millióra büntette az RTL Klubot a Való Világ 5 miatt Súlyos árat fizet az RTL klub a Való Világ 5 játékosainak mosdatlan szája miatt. Jóllehet, a előző szériák trágárságait összeadva sem volt annyi káromkodás a produkcióban, mint amennyi ezalatt a pár hét alatt elhangzott az új évad alatt. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 292 millió forintos pénzbírságot rótt ki a csatornára a luxus börtön lakónak ajkait elhagyó obszcén szavak, no meg a pikáns jelenetek okán.

A hatóságokhoz öt elmarasztaló észrevétel érkezett mindezek révén, így a Médiatanács az első adástól kezdve elkezdte vizsgálni a valóságshow adásait, ha az elemzés során jelentős jogsértést állapítanak meg, tovább folytatják a nyomozást, amennyiben pedig nem találják olyan súlyosnak a helyzetet, kizárólag a panaszos részekért kell felelnie az RTL-nek.

A Médiatanács 292 millióra büntette az RTL Klubot a Való Világ 5 miatt
A Médiatanács 292 millióra büntette az RTL Klubot a Való Világ 5 miatt

Noha a műsorvezetők már több ízben óva intették a játékosokat, hogy számoljanak el tízig mielőtt megszólalnak, az élő adásokban (is) gyakran előfordul, hogy illetlen szavakkal fűszerezik mondandójukat. A csatorna ezentúl szigorúan szankcionálni fogja az ilyen eseteket – s lévén, hogy Veronika, Attila, Cristofel, Annamária, és Kinga heves vérmérsékletük miatt nyersen fogalmaznak bizonyos helyzetekben, a luxus körülményeket hamar spártaivá tehetik a többiek számára is. Az RTL programigazgatója már azon is elgondolkodott, hogy a 16-os karikát 18-asra cserélik majd, hogy védje a produkciót.

292 milliót fizet az RTL Klub a VV5 miatt nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Az RTL Klub X-Faktor klipversenyt hirdet

2011. szeptember 17. 9:22.

RTL Klub Dalverseny – Jelentkezz Te is

2010. szeptember 23. 8:53.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. Rata szerint:

    Éreztessék már velük, hogy nem minden megengedett!
    Tessék keményen büntetni őket.Ennyire még egy csapat sem szált el magától. Akkora az arcuk, olyan műveltnek, okosnak képzelik magukat, hogy azt csak a primitívségük szárnyalja túl (tisztelet az 1-2 kivételnek). Ráadásul pont ezek a minta alakítók a csoporton belül. A többi meg megy utána mint a birka.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=67 w=100 h=240 float=left]Szombaton éjjel Dya és Kinga az ágyban egymás mellett feküdve azon gondolkodott, hogy korábban Kinga Veronikával, ...