23 éves lány szerette el Bánfalvy Ági férjét

Véget ért Bánfalvy Ági színésznő házassága a nála 17 évvel fiatalabb Horváth Csabával. Horváth abba a lányba lett szerelmes, akit Ági pártfogoltjaként támogatott.

21 évvel ezelőtt Bánfalvy Ági félbehagyta amerikai karrierjét, mert megismerte Horváth Csabát, és nem zavarta őket a nagy korkülönbség. Színiiskolát, a Bánfalvy Ági Színészképző Szakközépiskolát nyitották meg itthon, és különféle filmeknek, színdaraboknak lettek a producerei. Az iskola növendékei közül többen kaptak kisebb-nagyobb szerepeket is az Abigél című filmben és színházi produkcióban.

Az Abigél próbáin melegedett össze Horváth Csaba, és a produkció egy fiatal színésznője, Csöngedi Nikolett. A 23 éves, pályája elején tartó lány és a rendező-producer között már az elején nagy volt az összhang, és ennek a kapcsolatnak köszönhetően teljesen megromlott a kapcsolata Bánfalvynak és férjének. Olyannyira kellemetlenné vált a dolog, hogy Csaba egyszerűen kirakta feleségét a darabból, karakterét már Nyertes Zsuzsa játssza.

Csöngedi Nikolett és Bánfalvy Ági - amikor még minden rendben volt

Csöngedi Nikolett és Bánfalvy Ági - amikor még minden rendben volt

Bánfalvy Ági annak idején az Abigéllel indult el a pályán, de minden bizonnyal mostanra megutálta a művet. A sors iróniája, hogy Ági tanította és egyengette Nikolett útját, aki úgy tűnik, nem éppen hálával viszonozta a tanárnője szeretetét.

Egy neve elhallgatását kérő színész azt mondta, hogy már az első pillanattól kezdve nagyon egymásra volt hangolódva Csaba és Niki.

A korábbi plakátokon még együtt szerepel Ági és Niki, de a fiatal színésznő is távozott a darabból a magánéleti katasztrófa után.

Horváth Csaba azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nem hajlandó beszélni Nikolettel való kapcsolatáról sem most, sem később. Számára most az a lényeg, hogy az Abigél teltházas, másról nem kíván nyilatkozni.

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. Qtatom szerint:

    Csöngedi Nikolett ugyan úgy fogja dobni Csabát, mint ő tette. Bumeráng az élet, én már tudom.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: