2014. december - Archívum

december 2014
H K S C P S V
« nov   feb »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Futár kétkeréken: gyors, pontos, olcsó

Futár kétkeréken: gyors, pontos, olcsó

A legkevésbé sem újdonság, sokak számára azonban mégsem egyértelmű, hogy hazánkban is léteznek biciklis futárok. A futárszolgáltatás ezen módja kifejezetten környezetbarát, ráadásul városon belül nagyon gyors és egyszerű megoldás, hiszen a futárok házhoz mennek, felveszik a feladni kívánt csomagot, majd azonnal és közvetlenül az adott címre szállítják.

Megnézem »

Veszélyes ünnepek

Veszélyes ünnepek

A hideg beköszöntével, ahogy a természet sok jeles képviselője téli álmot alszik, valahogy mi, emberek is lelassulunk kicsit a korai sötétedéssel, és sokszor begubózunk az otthon melegébe. Emellett van még egy érdekes jelenség: a karácsonyi időszak képes rejtett tartalékokat képezni téli bunda gyanánt a bikini szezonban előszeretettel mutogatott testrészeink, a hasunk, csípőnk, combunk vagy éppen a popsink táján.

Megnézem »

Hátizsákos utazástól a babahordozásig

Hátizsákos utazástól a babahordozásig

Ifjúkorban vakmerő vágyakról ábrándozva fürkésszük a szobánk plafonját, később pedig összegyűjtve a kellő bátorságot, talán jó néhányat meg is valósítunk belőlük. Ilyen vakmerő vállalkozás lehet a világ megismerése egyetlen túrazsákkal a hátunkon, Európa bebarangolása keresztül-kasul kedvezményes vonatjeggyel, a gondtalan ifjúság következmények nélküli egyszerűségével. Szülőként is gyakran elképzeljük a vagány utazások kalandjait, hogy ne maradjon ki ez az élmény sem az életünkből.

Megnézem »