Hónap archívum: március 2013

2013. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Az olvasóriporter megörökítette, hogy Bajor újra iszik egy presszóban (fotó: Blikk.hu) 0

Bajor Imre újra iszik

A Lovagias ügy című előadás után mindenki hazament a művészbejárón keresztül, egyedül Bajor Imre volt az, aki az otthon melege helyett inkább egy közeli presszóba ült be. A köztudottan alkoholproblémákkal küzdő színész nem fogta...

A tökéletes kilátás érdekében fontos a tiszta és sértetlen autóüveg 0

Az üveg egyre növekvő szerepe az autógyártásban

Az üveg iránti kereslet folyamatosan nő, de mik is ennek a növekedésnek a fő mozgatórugói? Egyrészt az energiatakarékos és hővédő üvegek használatával az épületekben hatalmas üvegfelületeket használhatnak, jelentős hőveszteség vagy hevülés nélkül, másrészt az...

Egy fűszerkert például igen jól mutat és még hasznos is 0

Hogyan tervezzük meg a kertünket?

Mielőtt még belevetnénk magunkat a vásárlásba, fontos, hogy megtervezzük a kertünk építésének minden egyes lépését. Alaposan járjuk körbe a területet, és szövögessünk terveket, hogy mit hol látnánk szívesen.

A központ fűtés helyett a kondenzációs gázkazán olcsóbb megoldás (www.ventil-team.hu) 0

Használja kazánját biztonsággal!

Egyre többen fűtenek otthonukban gázkazánokkal, kondenzációs kazánokkal. Sűrűn lehet hallani a hírekben, hogy kazánproblémák, szénmonoxid mérgezés miatt haltak meg emberek, ezért kiemelten figyelnünk rá.

Vége VV Fecó és Angéla házasságának, a nő nem bírta tovább, elhagyta 0

VV Fecót elhagyta a felesége

VV Fecó helyzete cseppet sem rózsás. A villalét után Fecó teljesen eladósodott, hiába próbált meg Angliában munkát vállalni, rájött, hogy ott sem egyszerű a helyzete. Úgy tűnik, hogy felesége, Angéla megelégelte a kilátástalanságot.