2011. november 19. - Archívum

Kelemen Csaba, Lil C. kiesett – 6. döntő összefoglaló

Kelemen Csaba, Lil C. kiesett – 6. döntő összefoglaló

Kelemen Csaba, Lil C. 2011. november 19. Szombat este: Elérkezett az x-faktor ideje. Ördög Nóri, pörögve, bulizva, partizva, táncolva kezdte meg az x-faktor 6. döntőjének adását. Ezt pedig már sejtetett valamit, még pedig a döntő témáját, ami nem más, mint a “Zúzzunk az éjszakában”. Magyarul pörgős, bulis dalokat kellett énekelniük a versenyzőknek. “Indulhat a Party” – mondta Nóri és kezdetét vette a verseny.

Megnézem »

Baricz Gergő videó – 6. döntő

Baricz Gergő Baricz Gergő számára az az igazi érték, hogy családja büszke lehet rá. Ez az, ami élteti őt minden szombaton, ezek azok az érzések, melyek nélkül nem is tudna fellépni. A kisfilmben Keresztes Ildikó arról beszélt, miért áll jól a rockzene mentoráltjának, holott a 6. döntő témája a diszkós, bulis pörgés volt. Az biztos, hogy Gergő az, aki a legtöbbet változott az x-faktor 2011. évi indulása óta.

Megnézem »

Muri Enikő videó – 6. döntő

Muri Enikő Nagy Feró szerint azért félnek Muri Enikő produkcióitól, mert hátha ő nyeri meg az x-faktort, így a többieknek esélyük sincsen. A kisfilmből kiderült, hogy Enikő és barátnői szeretnek horrorfilmeket együtt nézni. Megtudtuk tehát, hogy újra találkozott az énekesnő régen látott barátaival, aki ezáltal feltöltődött, és így lépett fel az x-faktor 6. döntőjében

Megnézem »

Tarány Tamás videó – 6. döntő

Tarány Tamás Malek Miklós és mentoráltja Tarány Tamás kitalálták, hogy az igazi zúzós, pörgős, bulis éjszakában megmutatják, hogy Tomi milyen jól tud mozogni, táncolni. De megegyeztek abban is, hogy “csínján” kell bánni a mozdulatokkal, hogy maradjon levegő az éneklésre is. Hát.. a produkció alapján maradt bőven levegő az éneklésre, ugyanis nem nagyon erőltette meg a fürge mozgást Tamás.

Megnézem »

Kováts Vera videó – 6. döntő

Kováts Vera Elérkezett az a pillanat, hogy Nagy Feró konferálhasson fel valakit. Ezt pedig meg is tette határozottan. Azt mondta, hogy eddig nem igazán volt nagy buli a színpadon, de az ő mentoráltja következik, Kováts Vera, tehát indulhatott az igazi pörgős buli. A kisfilmből kiderült, hogy Vera újra találkozott Tóth Gabival, aki ösztönözte és biztatta a fiatal, tehetséges lányt. De nézzük inkább meg, mit hozott Vera:

Megnézem »

Lil C. videó – 6. döntő

Kelemen Csaba, Lil C. Keresztes Ildikó igen sok jelzővel konferálta fel Kelemen Csabát, azaz Lil C.-t. Úgy állította be őt, mint egy igazi, pörgős, bulizós dizsé, akinek ez a téma fekszik a legjobban, ami a “Zúzzunk az éjszakába” partydalokat jelentett. Csabi az elmúlt héten elment a “régi” tánciskolájába, ahol aztán jól feltöltötte magát a szombati versenyre.

Megnézem »

Rocktenors videó – 6. döntő

Rocktenors A Rocktenors több, mint 1 hónapja nem volt otthon, de a héten meglátogatták családjukat, ez derült ki a kisfilmből. Az is tudomásunkra jutott, hogy a tagok közül vannak olyanok, akik már gyerek koruk óta dolgoztak, ugyanis kellett a pénz otthon. Sokakat érdekelt, hogy vajon a rock együttes, egy keményebb zenei műfajt űző zenekar hogyan oldja meg a diszkós estét. Ez most kiderült:

Megnézem »

Kocsis Tibor videó – 6. döntő

Kocsis Tibor A kisfilmből kiderült, hogy eltűnt az “aranytorkú” énekes. Valami gondja volt ugyanis Kocsis Tibor hangjával, és teljes pánik alakult ki a héten a versenyző és mentora, Malek Miklós között. A tehetséges énekest elvitték egy orvoshoz is, hogy megnézze, mi lehet a probléma és segítsen rajta. Aztán a produkcióban nyomát se láttuk, hallottuk a gégebajnak.

Megnézem »