2011. október 12. - Archívum

Gyurcsík Tibor – Mentorok háza

Gyurcsik Tibor Gyurcsik Tibor az a versenyző, akinek már az elején bizalmat szavazott Malek Miklós, a 25 év felettiek csapat vezetője. Miki ugyanis igen szigorú volt már a válogatásokon, és sok NEM-et mondott a jelentkezőkre. Ritka volt az a pillanat, amikor valakivel elégedett volt. A kivételes tehetség Gyurcsik Tibor volt, ennél fogva nem volt kétséges, hogy a legjobb 12 közé is bejuttatta mentora.

Megnézem »

Tarány Tamás – Mentorok háza

Tarány Tamás Taráncs Tamás az x-faktor Mackója. Testalkatát tekintve legalább is, ami mint tudjuk, az erős énekhangnak általában kedvezni szokott. Ez most sincsen másképp, hiszen remek, férfias hangja bőven elegendő volt ahhoz, hogy az x-faktor táborba, a mentorok házába, végül pedig a legjobb 12 döntős közé bejusson. Malek Miklós kezei alatt valószínűleg tovább fog fejlődni.

Megnézem »

Kocsis Tibor – Mentorok háza

Kocsis Tibor Kocsis Tibor az “idősebb korosztályba” tartozik az x-faktor versenyzői között. No persze nem kell itt mindjárt egy magas életkorra gondolni, hiszen csak a 25 év felettiek csapatról beszélünk, melynek mentora Malek Miklós. Ő fogja vezetni és a helyes útra terelni a tapasztalt tehetségeket. Kocsis Tibort továbbjuttatta Malek Miklós, az előadást megnézheted újra:

Megnézem »

Rocktenors – Mentorok háza

Rocktenors A Rocktenors az igazi és hamisítatlan rock banda és együttes. Ők az Apollo23 csapattal ellentétben kezdettől fogva együtt léteztek és így is jelentkeztek az x-faktor versenyére. Ez némileg biztosan előnyt élvez az imént említett csapattal szemben, hiszen már régóta össze vannak szokva és sokkal könnyebben tudnak együtt dolgozni, gyakorolni.

Megnézem »

Hajdu Ikrek – Mentorok háza

Hajdu Ikrek: Hajdu Bea és Hajdu Mariann Hajdú Ikrek, az elragadó, gyönyörű egyforma lányok. Mindezek felett remekül énekelnek, és muzikális érzékük van a zenéhez. Valószínűleg a tehetség mögött egy igen megalapozott és tudatos marketing is van, hiszen az Ikrek az x-faktor egyik fénypontjai. Talán ennek is köszönhető, hogy Geszti Péter továbbjuttatta a lányokat a élő show-ba, a legjobb 12 közé.

Megnézem »

Apollo23 – Mentorok háza

Apollo23 Apollo23: no nem kell egyből a NASA holdraszállás programjára gondolni. Itt és most az x-faktor 2011. évi Csapatok csoport 3 egyik legjobb tehetségeiről van szó. Ők azok, akiket a mentorok “kényszerítve dobtak össze”, mert csak így juthattak tovább az x-faktor táborba. A Csapatokat Geszti Péter vezeti, így ő előtt kellett megmutatniuk, hogy a 12 döntős közé valók. Ezt most vissza is nézheted:

Megnézem »

Kováts Vera – Mentorok háza

Kováts Vera Kováts Vera (vagy Veronika) az x-faktor 2011. verseny legfiatalabb tehetsége, ugyanakkor a legjobb 12 versenyző közé is besorolható, akikben megvan az a bizonyos X. Az eredmények legalább is ezt igazolják, hiszen Nagy Feró, aki a Lányok csapatát irányítja, nagy bizalmat szavazott Verának azzal, hogy bejuttattak a legjobb 12 közé.

Megnézem »

Bagosi Alexa – Mentorok háza

Bagosi Alexa Bagosi Alexa, ő az a remek hangú énekesnő, aki vendéglátózik. Érdekes, hogy miért nem jutott előrébb zenei karrierjében eddig, ha ilyen gyönyörű és tiszta, muzikális hangja van. A lányok csapatába tartozik, akiket Nagy Feró vezet, és a többi 11 szerencséssel együtt bejutott a 12 döntős közé. Nézd vissza a mentorok házában történt produkcióját.

Megnézem »

Baricz Gergő – Mentorok háza

Baricz Gergő Mint tudjuk, 4 csoport alakult a tavalyi x-faktorhoz hasonlóan. Az egyik csoportot Keresztes Ildikó vezeti mentorként, ő pedig a Fiúk csapatát kapta. A 3 szerencsés közé tartozik Baricz Gergő is, aki a 6 közül jutott tovább a mentorok házába egészen a legjobb 12 közé. Nézd vissza a produkcióját.

Megnézem »

Kelemen Csaba – Lil C. – Mentorok háza

Kelemen Csaba, Lil C. Kelemen Csaba, azaz Lil C. a Fiúk csoportjába került az x-faktor táborból, ahol 150 közül választottak ki a mentorok 24-et. Ez után a mentorok házában kellett megmutatnia, hogy valóban méltó arra, hogy benne legyen a legjobb 12 között, akiket majd az élő show-ban láthatunk újra. Keresztes Ildikónak énelekelt, aki tovább is juttatta, nézd vissza megint.

Megnézem »