2011. szeptember 15. - Archívum

Kelemen Csaba (Lil C) megdöbbentő tánctudással

Kelemen Csaba, x-faktor Kelemen Csaba (Lil C) – megdöbbentő tánctudással:  Kelemen Csaba foglalkozását tekintve tánctanár, ezért nem volt teljesen meglepő, hogy hihetetlenül jól mozog a színpadon. Az viszont mindenkit meglepett, hogy tánctudása elképesztően jó hanggal is párosul. Ez így együtt egy nyerő kombináció lehet.

Megnézem »

Kováts Veronika a Dunakanyar után az X-Faktorban is

Kováts Veronika, x-faktor Kováts Veronika, a II. Dunakanyar Hangja térségi tehetségkutató énekverseny győztese biztosan lépked az országos hírnév felé.

A 16 éves, Dunakeszin élő kishölgy hónapok óta sorra veszi le a lábáról a RTL Klub, X-Faktor 2011. műsorának szerkesztőit és zsűritagjait.

Megnézem »

Oltyán Attila zűrös, de őszintén nyilatkozik

Oltyán Atilla őszinte vallomásai Két lábbal a földön jár Oltyán Attila. Zűrös, de őszinte az új felfedezett. “Két lábbal állok a földön! Nincs és nem is számíthatok szülői támogatásra! Tizenhét éves voltam, sok butaságot csináltam, és emiatt elkerültem a családi fészekből. Később krisnás szerzetesekhez csatlakoztam. Nagyon szerettem velük lenni, és alig pár hónap alatt teljesen megváltoztam.

Megnézem »