2011. szeptember - Archívum

szeptember 2011
H K S C P S V
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Teljes a Villa létszáma – vagy mégsem?

Való Világ 4 Tegnap este került sor a Való Világ 5 utolsó beszavazó showjára: beköltözött az utolsó karakter is, a helyes pasi. Csaba egy már-már összeszokott háztartás mindennapjaiba csöppen bele, vajon sikerül neki a beilleszkedés? Még alig 10 napja népesült be a villa, de az élet már javában zajlik: a skalpvadász Cristofel van olyan beszédes, mint a dumagépként bekerült Fecó. Annamária továbbra is fura, az amazon Melindát erős kisebbségi-komplexus gyötri a korábban bekerült női szekció jóvoltából.

Megnézem »

Ördög Nóri a mentorok asztalán énekelt

Ördög Nóri Idén is több ezrek léptek színpadra vélt- és valós rátermettségükkel, hogy bizonyítsák a mentoroknak: bennük bizony megvan az a bizonyos X! Noha a bírák nem mindenes esetben ítélték meg egyhangúan a produkciókat, a válogatások végére sikerült 150 tehetséget továbbjuttatni a táborba. A selejtező során sem vetették véka alá a zsűritagok őszinte véleményüket a színpadon hallottakat-látottakat illetően,

Megnézem »

Baricz Gergely, Bagossy Norbert: Híd alól a táborba

X-faktor 2011. Az X-faktor nyújtotta nagy lehetőség székelyföldről is vonzotta az ifjú tehetségeket. Baricz Gergő stoppal vágott neki álmaik megvalósításának egy barátjával, Bagossy Norberttel – aki szintén zenész. Először Norbert, majd őt megkövetve Gergő is hamar meggyőzte a mentor-négyest, hogy helye van az X-faktor táborában. 

Megnézem »

Janicsák Veca világa életre kelt

Janicsák Veca Janicsák Veca az első X-faktor legjobb női énekese. Sokan szívükbe zárták, amikor elénekelte, a “Most múlik pontosan” című dalt, de érezték, tudták azt is, számára pontosan most kezdődik el… a nagybetűs élet. Janicsák Veca tavalyi döntős dalát ezen a linken nézheted (hallgathatod) meg újra. Veca videoklip pályázatát pedig ITT találod. Veca világáról olvasd tovább a hírt.

Megnézem »

4. válogató – 2011. szeptember 24.

Ördög Nóri Elérkezett a 2011. évi x-faktor történetében az utolsó, azaz a 4. válogató. Tavalyhoz hasonlóan 4 válogatás keretein belül választották ki azokat a versenyzőkat, akik eljutnak az x-faktor táborba és a mentorok házába. Ez idén se volt másképp. Először nézd vissza videón összesűrítve az előadókat. Lejjebb pedig a továbbjutók listáját találod. Később best of videókkal, interjúkkal, és a legfrissebb hírekkel visszavárunk.

Megnézem »

Miért fura a VV5 fura lánya, VV Annamária?

VV Annamária Villa lakó társait és a nézőket egyaránt foglalkoztatja, miben merül ki a fura kategóriában bekerült Annamária furcsasága. Fagyos tekintete és szenvtelen stílusa miatt lakótársai folyamatosan támadják – mondván, hogy csak színészkedik a villában elfoglalt karaktere miatt. Egy barátnője a lány védelmében elmondta, hogy a villa furájának viselkedése valóban álca, mely mögött mély seb húzódik: tizennégy esztendős korában önként maga mögött hagyta szüleit, mert úgy gondolta egy nevelőotthonban jobb sora lesz.

Megnézem »

Előkerült az eltűnt Tóth Gabi

Tóth Gabi Lehengerlő előadásmódjával pillanatok alatt bűvkörébe vonta az X-faktor mentorait, majd miután produkciója végeztével elhagyta a színpadot, a csatorna nem tudta őt utolérni. Ő Tóth Gabriella. Egyhetes kutatás után azonban tegnap sikerült ráakadniuk a székesfehérvári, pultos lányra. Gabi azzal magyarázta eltűnését,

Megnézem »

Szélsőséges egyéniségek a válogatásokon

Az X-faktor 2011. mentorai Több ezreket hallgattak meg a X-faktor mentorai a  válogatások során, s noha a színpadon való megjelenésükkel valamennyien hozzájárultak előadásuk őszinte bírálatához, nem mindenki fogadta el a zsűri véleményét. Akadtak olyan jelentkezők, akik az előző szériában egészen a mentorok házáig jutottak, de az élő showba már nem vitték őket tovább pártfogóik

Megnézem »

Gyorshír: Tóth Gabi eltűnt

Tóth Gabi Nem az a Tóth Gabi, aki először jut eszedbe, hanem aki az x-faktor 2011. 3 válogatásán szerepelt a tv-ben. Ő egy székesfehérvári, tehetséges énekesnő, aki továbbjutott a válogatáson. A legutóbbi produkcióját ITT nézheted vissza. A média interjút akart készíteni a tehetséges lánnyal, de sehogy sem tudják elérni.

Megnézem »

Lassan benépesül a Való Világ villa – összefoglaló

Sebestyén Balázs Még szinte a villában visszhangzik az előző széria lakóinak hangja, múlthét szombaton öt új lakót szavaztak be a nézők a luxusbörtönbe. Az új, 5. évad meglepetéseként az egyik karakter kategória, a 4. szezont megnyert Alekosz ex menyasszonyaira adott a tévé előtt ülőknek voksolási lehetőséget. De persze ezen kívül is számos érdekes egyéniséget ismerhet meg, aki figyelemmel kíséri az összefoglalókat, illetve belenéz az online közvetítésekbe.

Megnézem »